Productnieuws

Nieuwe chatbot helpt webwinkels concurreren met grote spelers

Botz4U

Ondanks de coronacrisis groeit de bedrijvigheid dit jaar. Onder meer door de explosieve groei van het aantal nieuwe webwinkels. Winkels welke stuk voor stuk moeten gaan bepalen hoe ze omgaan met de grote spelers in de markt.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat het leveren van een uniek product, een persoonlijke klantbenadering en een optimale winkelervaring het verschil kunnen maken. Om die reden heeft Botz4U een chatbot ontwikkeld die bezoekers van webshops precies deze ervaring biedt.

De Shopbot is, na een gratis proefperiode, beschikbaar in een maandelijks opzegbaar abonnement. De bot wordt door Botz4U getraind en vervolgens geïntegreerd met de webwinkel software van de klant. Op deze manier kunnen ook de kleinere webwinkels zonder grote budgetten werken aan een optimale klantbeleving.

Op dit moment is de bot beschikbaar voor ondernemers die gebruik maken van de software van Shopify. Aan koppelingen met andere webshop software wordt gewerkt. Meer informatie over deze chatbot is te vinden op de website van Botz4U. Hier kan ook de proefperiode worden gestart.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over User experience.

0
0
0
0