Bedrijven & Organisaties

Nieuwe gezichten bij Crowdmedia

Crowdmedia

Tijd voor confetti! Afgelopen maand verwelkomde Crowdmedia een Junior Digital Advertising Specialist en drie nieuwe stagiair(e)s die zich bezighouden met video-editing, contentmarketing en advertising. In oktober komt er nog een Digital Advertising Specialist bij en in november haakt er ook een nieuwe projectmanager aan. Veel nieuwe gezichten in een korte tijd.

Nieuwe Crowders.
Sinds drie weken versterkt Madelon Wessels team distributie & advertentie als Junior Digital Advertising Specialist. Ze studeerde Human Resource Management aan hogeschool Windesheim, maar viel na haar studie als een blok voor online marketing. Stagiaire Gabriella Bos studeert aan het Rijn IJsselcollege en houdt zich binnen team creatie bezig met video-editing. Merel van der Veldt studeert Communicatie aan hogeschool Avans. Zij versterkt team copy als stagiaire contentmarketing. Stagiair Jelmer Overmars studeert Commerciële Economie aan hogeschool Windesheim. Hij ondersteunt team distributie & advertentie naast zijn interne afstudeeronderzoek naar conversieverbetering en verwachtingsmanagement.

Blijven groeien.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “We zijn erg blij met de komst van Madelon, Gabriella, Merel en Jelmer. Maar de groei van Crowd stopt hier niet! In oktober en november komen er nog twee nieuwe collega’s bij. En momenteel lopen ook de sollicitaties voor de vacature van Social Art Director. Het is gaaf om te zien dat in een jaar tijd het team bijna verdubbeld is. Ons werk wordt gezien door (nieuwe) klanten en dat voelt als een echte waardering voor ons als contentbureau.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0