Bedrijven & Organisaties

Nieuwe look, zelfde missie: KYC-specialist Fourthline introduceert nieuwe merkidentiteit

Esther de Winter, Head of Marketing bij Fourthline

De Nederlandse fintech Fourthline tilt haar merkidentiteit naar een hoger niveau met een nieuwe look en website. De vernieuwde visuele identiteit slaat een brug tussen de complexe end to end Know Your Customer (KYC) software, die digitaal tijdens en na aanmelding je identiteit controleert, én de gebruiksvriendelijke manier waarop de eindgebruiker gebruikmaakt van deze technologie.

Doordat Fourthline alle technologie met eigen experts ontwikkelt en zelf een gereguleerde financiële instelling is, kan de fintech een breed scala aan klanten bedienen. De end to end KYC-oplossing is van het hoogste niveau en middels verschillende componenten in te zetten. Het brede scala aan vormen en pictogrammen van de vernieuwde visual identity refereren naar die flexibiliteit waar het bedrijf zo trots op is.

Een kijkje in de toekomst
Sinds het Amsterdamse bedrijf in 2017 werd opgericht, is het één van de snelstgroeiende fintech-bedrijven van Europa. Nu financiele transacties meer dan ooit online plaatsvinden, is de behoefte aan geavanceerde technologie om online fraude aan te pakken en financiële criminelen buiten de deur te houden, groter dan ooit. De kern van Fourthline, het bestrijden van financiële misdaad, is al die tijd onveranderd gebleven.

Esther de Winter, Head of Marketing bij Fourthline, vertelt: “Fourthline ondersteunt gevestigde bedrijven als flatexDEGIRO, Nationale Nederlanden en Wish en telt meer dan 240 talenten werkzaam bij onze kantoren in Amsterdam en Barcelona. De introductie van de nieuwe merkidentiteit staat symbool voor de indrukwekkende groei en ontwikkeling die we als bedrijf hebben doorgemaakt. Het doel is om dit de komende jaren voort te zetten door samen te werken met toonaangevende partners en gedreven werknemers.”

Het volledig brandbook van Fourthline is in te zien op de website www.fourthline.com. Of bekijk de video voor het volledige brand book op YouTube.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0