Bedrijfsnieuws

Okta en Salesforce verhogen als partners het vertrouwen met Work.com

Okta

Nieuwe integratie geeft ’s werelds grootste organisaties veilige toegang tot tools die zijn ontworpen om werknemers, klanten en gemeenschappen veilig te houden.

AMSTERDAM, 15 oktober 2020 – (NASDAQ:OKTA), Okta, Inc., de toonaangevende onafhankelijke aanbieder van identiteitsoplossingen voor ondernemingen, en Salesforce (NYSE: CRM), de wereldwijde leider op het gebied van CRM, kondigden vandaag tijdens Okta Showcase een partnerschap aan. De samenwerking start met de nieuwe integratie tussen Okta Identity Cloud, een onafhankelijk en neutraal platform dat de juiste mensen op het juiste moment veilig verbindt met de juiste technologieën, en Salesforce Work.com, een set oplossingen van Salesforce die zijn ontworpen om bedrijven en organisaties over de hele wereld te helpen om veilig te heropenen.

Okta Identity Cloud helpt leiders in HR-, Workplace- en IT-organisaties om Work.com snel en veilig te implementeren en biedt tegelijkertijd beveiliging en bescherming, op elke locatie. Work.com helpt bedrijven om prioriteit te geven aan gezondheid en welzijn van medewerkers, door veilig contact met klanten te faciliteren en te ondersteunen bij het reageren op noodsituaties.

“Het nieuwe normaal vraagt om een nieuwe manier van werken, en als technologiebedrijven is het onze taak om zoveel mogelijk frictie te helpen verminderen voor onze klanten”, aldus Sarah Franklin, EVP en GM, Platform, Trailhead en AppExchange bij Salesforce. “We zijn enthousiast over de integratie van Okta met Work.com om de heropening voor onze klanten nog gemakkelijker te maken en te helpen met hun veerkracht en continuïteit op de lange termijn.”.

Het partnerschap is ontworpen voor verschillende mogelijkheden, gericht op de klant:

Het stroomlijnen van de eindgebruikerservaring om de productiviteit te verhogen: Door gebruik te maken van hun bestaande identiteitsaanbieders of corporate directories zoals Active Directory, kunnen Salesforce-klanten hun werknemers met één klik op Work.com laten inloggen. Nu organisaties steeds meer vertrouwen op aannemers en partners, kunnen klanten met behulp van Okta deze naadloze ervaring aan derden aanbieden door te integreren met partnerdirectory’s of door identiteitsinformatie op te slaan in Okta Universal Directory. Hierdoor kan de productiviteit binnen de gehele onderneming worden verhoogd.
Het verhogen van de waarderingstijd en veiligheidsinschatting met geautomatiseerd zicht:
Met Okta Lifecycle Management kunnen IT-beheerders gegevens van HR-systemen, zoals Workday, synchroniseren met Work.com om automatisch gebruikers aan te maken, waardoor organisaties Work.com snel en veilig kunnen inzetten en tegelijkertijd de belasting voor IT-teams kunnen verminderen. Door gebruik te maken van Okta Workflows kunnen IT-beheerders een stap verder gaan door gebruikers specifieke rollen toe te wijzen aan Salesforce Permission Set Groups, waarbij gedetailleerde controles worden uitgevoerd voor welke taken en registraties deze gebruikers toegang tot hebben op Work.com.
Het beschermen van gevoelige gegevens door strengere controles uit te voeren: De integratie tussen de Okta Identity Cloud en Work.com is ontworpen om IT-leiders in staat te stellen om gebruikers eenvoudig toe te kennen, nauwkeurige controles voor machtigingen in te stellen en multifactorauthenticatie uit te voeren voor specifieke gebruikers of groepen met potentiële toegang tot gevoelige gegevens in Work.com, en tegelijkertijd te helpen bij het bieden van beveiliging en bescherming om het hoogste niveau van beveiliging te behouden en hun organisaties te beschermen.
Voor meer informatie over de integratie, klik hier.

Over Okta

Okta is de toonaangevende onafhankelijke aanbieder van identiteit voor de onderneming. De Okta Identity Cloud maakt het voor organisaties mogelijk om op een veilige manier de juiste mensen op het juiste moment met de juiste technologieën te verbinden. Met meer dan 6.500 vooraf gebouwde integraties met applicaties en infrastructuuraanbieders kunnen Okta-klanten eenvoudig en veilig gebruik maken van de beste technologieën voor hun bedrijf. Bijna 8.000 organisaties, waaronder JetBlue, Nordstrom, Slack, T-Mobile, Takeda, Teach for America en Twilio, vertrouwen op Okta om de identiteit van hun werknemers en klanten te helpen beschermen. .

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Digital business.

0
0
0
0