Bedrijfsnieuws

Ondernemers sterker uit de crisis dankzij samenwerking Heineken en TAPP

TAPP

TAPP kondigt vandaag haar samenwerking met Heineken aan. De scale-up voorziet Nederlandse horecaondernemers van waardevolle inzichten op basis van actuele verkoopdata ten behoeve van hun onderneming en de markt. Dankzij de partnership komt de informatie vanaf heden op grote schaal beschikbaar.

De onafhankelijke Horeca Portal helpt ondernemers met het optimaliseren van het assortiment, promoties en prijsstelling. Vergelijkingen met geanonimiseerde soortgelijke zaken, al dan niet op regionaal niveau, geven horecaondernemers praktische inzichten in de positie van hun bedrijf, binnen een persoonlijke online omgeving. “Om sterker uit de crisis te komen, is het van belang dat ondernemers precies weten hoe hun zaak draait en waar we ze kunnen helpen harder te groeien”, legt Marc Jitta, Horeca Directeur van Heineken uit. “Door de samenwerking met TAPP stellen we innovatie beschikbaar aan onze horecaondernemers, wat onmiskenbaar leidt tot meer grip voor de ondernemer op zijn of haar horecazaak”.

10.000 horecaondernemingen aansluiten
De samenwerking met het onafhankelijke platform geeft Heineken de kans om op een vernieuwende manier horecaondernemers te helpen. “Het partnership met Heineken is voor ons een duidelijk signaal dat de markt klaar is voor deze transparante, data gedreven manier ondernemen in de horeca. Ondernemen in de horeca is een combinatie van acteren op basis van gevoel en feiten. Met de data van de TAPP weten ondernemers precies wat er speelt in de markt en hoe zij daarop kunnen inspelen. Zo kunnen ze zich vooral blijven concentreren op hun gasten. ”, zegt Sjoerd Rothweiler van TAPP. In eerste instantie worden Nederlandse ondernemers aangesloten op de Horeca Portal. TAPP verwacht eind 2021 10.000 horecaondernemingen aan te sluiten, die dankzij de samenwerking met Heineken een jaar lang gratis gebruik kunnen maken van de Horeca Portal. Ook wordt er gewerkt aan een Europese uitrol.

Over TAPP
TAPP helpt ondernemers en merken groeien. TAPP verzamelt als eerste onafhankelijke partij verkoopdata rechtstreeks uit de horeca en zet dat om in heldere inzichten. TAPP sluit elk kassasysteem in elke zaak aan. Overal in Nederland. Meer informatie vind je op https://www.tapp.cafe/nl/

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Data analytics.

0
0
0
0