Productnieuws

Outbrain introduceert een nieuw interactief formaat: Carousel

Nick Kalse

Outbrain, ’s werelds toonaangevende native discovery-platform, kondigt vandaag de lancering aan van het nieuwe interactieve carousel formaat. Outbrain brengt het swipe-advertentieformaat, bekend van sociale netwerken, naar premium uitgevers op het Open Web en integreert het in haar slimme feed. Carousel is bij uitstek geschikt om verschillende kenmerken van een product, verschillende producten van een lijn/merk of elementen van een verhaal verbonden aan elkaar in één advertentie te plaatsen. Carousel vergroot de interactie van de klant met het merk (door het swipen) en geeft adverteerders de mogelijkheid om meer mogelijkheden op dezelfde advertentieruimte te benutten.

“Carousel geeft adverteerders de mogelijkheid om hun product coherent op het open web te presenteren en de fysieke winkelervaring digitaal te vertalen. Dit is met name relevant voor alle e-commerce klanten”, zegt Eytan Galai, Chief Revenue Officer bij Outbrain. “Maar in onze tests hebben adverteerders het format ook gebruikt om op een creatieve manier een merkverhaal te vertellen”.

“De advertentiemarkt wordt steeds complexer en ingewikkelder, er komen steeds meer platforms en kanalen op de markt die willen worden getoond”, zegt Amit Elisha, VP Products bij Outbrain. “Met onze Smartfeed-technologie zijn we in staat nieuwe indelingen en formaten te introduceren en de inzet hiervan af te stemmen op basis van de interesses van de klant. Adverteerders kunnen de indelingen gebruiken die al met succes zijn geïmplementeerd in sociale netwerken, waardoor ze een groter bereik krijgen zonder in te boeten aan prestaties of zonder extra advertenties te creëren”.

Ga naar de website om erachter te komen hoe Red Bull Carousel heeft gebruikt om de verhalen voor hun motorsport (web)serie te verbeteren.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Advertising.

0
0
0
0