Campagne

Padel Mate kiest Eureka Creates voor mediacampagne

Eureka Creates

Padel Mate is van start gegaan met een mediacampagne van Eureka Creates. Het Amsterdamse social media marketingbureau verzorgde de strategie, branding en social media voor ‘dé nummer 1 padel service van Nederland’.

Het team van Eureka Creates zette hun creativiteit in om het bedrijf met aansprekende visuele middelen een push te geven richting groei en succes. Danny Martins leidt Eureka Creates en is trots op de manier waarop het team de mediacampagne van Padel Mate aanpakt.

“Padel is een nieuwe sport met veel potentie. Je moet competitief zijn en het vereist veerkracht wat mensen aantrekt die alles uit hun lichaam en geest willen halen. Branding en contentmarketing kunnen wonderen doen voor een nieuw bedrijf als Padel Mate en op deze manier kunnen we deze community als geheel versterken”, zegt Martins.

Focus op groei

Het team verzorgde voor Padel Mate de volledige branding met logo’s, banners, alle promotiematerialen en social media. Gustavo Rota van Padel Mate is dan ook blij met de samenwerking: “Eureka begreep direct onze visie en daarmee hebben we het beste gehaald uit onze lancering.”

Ook de strategie achter deze campagne werd bedacht door Eureka. Bij het bouwen van de visuele middelen hadden zij full focus op het realiseren van groei voor de padel service in Nederland, door het aanleggen, huren of laten beheren van padelbanen. De strategie achter deze campagne is ook bedacht door Eureka. “We ondersteunen bedrijven bij het versterken van hun digital footprint. Voor elke klant doen we dit op een andere manier want we geloven niet in one size fits all. Net als padel ontstaan er dagelijks nieuwe trends en we helpen die te laten opvallen”, zegt Martins.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen.

0
0
0
0