Campagne

Plus500 lanceert internationale reclamecampagne met Kiefer Sutherland

Plus500

Plus500, de wereldwijde multi-asset fintech-groep, heeft een internationale reclamecampagne gelanceerd met in de hoofdrol Kiefer Sutherland, winnaar van een Emmy en Golden Globe, en tevens regisseur en singer-songwriter. Met de campagne wil Plus500 zijn internationale merk beter profileren binnen de snelgroeiende handelsgemeenschap.

Hoewel Plus500 al veel investeert in online reclame, is de nieuwe campagne de grootste investering van het bedrijf tot nu toe in het vergroten van zijn naamsbekendheid en het bereiken van een breder publiek. De reclame is de afgelopen zes maanden ontwikkeld door McCann Tech, het technologiegerichte bureau van McCann Worldwide, en zet Sutherland in om drie belangrijke kenmerken van het Plus500-platform over te brengen: het is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en biedt handelaren nuttige marktinzichten.

De campagne vormt een belangrijke mijlpaal in de groei van Plus500, dat in 2013 naar de beurs van Londen ging en deel uitmaakt van de FTSE250-index van toonaangevende bedrijven. De campagne draait om het concept “Trading with a Plus”, waarbij de aandacht ligt op de marktleidende mobiele app. Deze app voorziet klanten van informatie en inzichten, ongeacht hoe veel ervaring zij hebben met beleggen. Met educatief materiaal, tools voor risicobeheer en 24-uurs klantenondersteuning stelt Plus500 handelaren in staat om hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Dit helpt hen om te gaan met allerlei marktomstandigheden.

Kiefer Sutherland:
“Ik ben verheugd om een leidende rol te spelen in de nieuwe wereldwijde campagne voor Plus500, een van ’s werelds grootste financiële handelsplatformen. Het team van Plus500 is een geweldige partner om mee samen te werken en ik heb veel lol gehad bij het opnemen van de reclame met McCann Tech.”

David Zruia, CEO van Plus500:
“We zijn verheugd om met Kiefer samen te werken voor onze nieuwe reclamecampagne. We zochten naar een wereldwijd erkende merkambassadeur die bekend staat om het spelen van personages die zelfvertrouwen, betrouwbaarheid en ervaring uitstralen. Kiefer was een logische keuze.

“De groei en het succes van Plus500 in de afgelopen jaren biedt het bedrijf een geweldige kans om miljoenen handelaren te ondersteunen. We zijn wereldwijd aan het uitbreiden, hebben de Amerikaanse en Japanse markt betreden en zullen ons prodcutaanbod verder verbreden als onderdeel van onze missie om een toonaangevende multi-asset fintech-groep te worden”

De reclame zal te zien zijn op televisie, YouTube en op de website en sociale kanalen van Plus500. De campagne zal ook te zien zijn op billboards in Londen, Milaan en Sydney.

Plus500 was in 2021 het snelst groeiende handelsplatform in het Verenigd Koninkrijk [1]. Het bedrijf staat bekend om de hoge mate van klanttevredenheid voor diensten zoals het storten en opnemen van geld. In Duitsland [2] en Spanje [3] is Plus500 de nummer één aanbieder van contracts-for-difference (CFD’s) en heeft het de best beoordeelde mobiele app binnen de sector.

De recente financiële resultaten van Plus500 over het eerste kwartaal van 2022 tonen het aanhoudende momentum van het bedrijf met een omzet van $270,9 miljoen, een stijging van 68% ten opzichte van de $161,1 miljoen in het vierde kwartaal van 2021. Tijdens het eerste kwartaal registreerde het bedrijf bijna 34.000 nieuwe klanten (mensen die voor het eerst een storting doen), en meer dan 175.000 actieve klanten (degenen die minstens één transactie doen). Het bedrijf kondigde onlangs ook de overname aan van EZ Invest in Japan en werd een volwaardig clearinghouse-lid van de CME Group-beurzen.

De reclame kan hier worden bekeken: https://www.youtube.com/watch?v=EYrekEHU2K8

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0