Podcast

Podcast ‘investeer een keer’ helpt ondernemingen aan funding

Scott van den Berg

In de podcast ‘investeer een keer’ hebben kapitaal zoekende ondernemers de kans om te pitchen tegenover Venture Capitalists, investeerders, en de rest van Nederland. Na de pitch stellen de hosts Scott van den Berg en Abel Bijlsma kritische vragen met betrekking tot de onderneming om een goed beeld te schetsen van waar de onderneming staat, of de ondernemers uit het juiste hout zijn gesneden en of ze een duidelijke visie voor de toekomst hebben. Vervolgens wordt de podcast verspreid over een grote pool van VC’s en investeerders om zo de kans te vergroten op het aantrekken van de juiste investeerders.

De heren zijn dit gestart met de missie om het ophalen van een investering leuker, efficiënter en makkelijker te maken voor zowel ondernemer als investeerder. Een ondernemer kan in één keer een grote pool van VC’s en investeerders bereiken. Terwijl investeerders toegang hebben tot pitches van de meest innovatieve ondernemingen van Nederland en binnen 20 minuten weten of het een interessante investering is. Het helpt dus met de dealflow en due diligence.

Scott en Abel zijn zelf ondernemer. Scott heeft veel ervaring op gedaan in het buitenland en zag hoe het in plaatsen zoals Silicon Valley en Toronto veel makkelijker was om een investering op te halen. Terwijl Abel zelf ervaring heeft met het ophalen van een investering met zijn eigen onderneming.

De podcast is niet commercieel. Er zitten geen kosten verbonden voor zowel de ondernemer als de investeerder. De heren zijn dit gestart met het doel om hun bijdrage te leveren aan het investeringsklimaat van Nederland en zo ondernemend Nederland verder te helpen. De podcast is beschikbaar op Spotify en iTunes.

Accepteer cookies

https://investeereenkeer.nl

Accepteer cookies

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Communicatie.

0
0
0
0