Producten & Diensten

Popkunstenaar Philip Colbert maakt kunstwerk af met behulp van OnePlus Open

OnePlus

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft vandaag een creatieve samenwerking met wereldberoemde popkunstenaar Philip Colbert aangekondigd. De hedendaagse kunstenaar heeft een historische prestatie geleverd door Michelangelo’s befaamde onvoltooide meesterwerk, bekend als de ‘Manchester Madonna’, op een eigentijdse manier af te maken. Dit baanbrekende resultaat kwam tot stand door de innovatieve mogelijkheden van de OnePlus Open, het eerste opvouwbare vlaggenschipmodel van OnePlus.

Een iconisch kunstwerk in een modern jasje
De Londense kunstenaar Philip Colbert staat bekend om zijn iconische kreeftontwerpen. Met behulp van de OnePlus Open is hij nu begonnen aan de opmerkelijke taak om 500 jaar van Michelangelo’s onvoltooide nalatenschap te voltooien. Hiermee wil hij de ware potentie van het kunstwerk aan het hedendaagse publiek laten zien. De unieke combinatie van Michelangelo, Colbert en OnePlus versmelt de genialiteit van het verleden met de innovatieve technologie van de toekomst.

Colberts ‘voltooide’ kunstwerk werd onlangs onthuld via een interactieve projectie in de National Gallery. De projectie, ook aangedreven door de OnePlus Open, toonde het artistieke proces achter het gemoderniseerde kunstwerk. Het nieuwe voltooide werk hing pal naast het originele schilderij van Michelangelo, dat nog altijd onvoltooid is gebleven.

Multitasken met de OnePlus Open
Colberts creatieve proces ontvouwde zich niet alleen in zijn studio in East London, maar ook in de National Gallery, thuis, in het vliegtuig en tijdens autoritten. Dit was mogelijk dankzij de multitasking-mogelijkheden van de OnePlus Open. Hierdoor was Philip niet aan zijn studio gebonden en kon hij het kunstwerk voltooien vanuit nieuwe inspirerende omgevingen en perspectieven.

“Het is een eer om Michelangelo’s iconische ‘Manchester Madonna’ nieuw leven in te blazen met de OnePlus Open. Deze samenwerking vertegenwoordigt de samensmelting van kunst, technologie en geschiedenis. Het laat de toekomst van creativiteit vormgeven met de eindeloze mogelijkheden van een smartphone, waardoor je de vrijheid hebt om te kunnen werken en creëren waar en wanneer de inspiratie toeslaat,” aldus popkunstenaar Philip Colbert. “Het voltooien van dit meesterwerk is een buitengewone reis geweest dankzij de mogelijkheden van de OnePlus Open. Dit was in feite gewoon een studio in mijn zak, waarmee ik het kunstwerk overal en altijd kon voltooien.”

De technologie van de OnePlus Open zorgt ervoor dat gebruikers altijd en overal kunnen werken en creëren. Dankzij de gelijktijdige weergave van meerdere vensters en de drievoudige splitsing op het scherm, kon Philip gemakkelijk schakelen tussen bijvoorbeeld zijn kunstwerk, de onvoltooide ‘Manchester Madonna’ en zijn notities op het dubbele scherm. Dit aspect was essentieel voor Philip om het kunstwerk zo snel en nauwkeurig mogelijk af te ronden. Met de bureaubladachtige taakbalk die onderdeel is van de Open Canvas-functie, het hoge resolutie scherm en de splitscreen-optie is het apparaat een belangrijk hulpmiddel voor kunstenaars en ontwerpers.

“We zijn enorm trots dat we in samenwerking met Philip Colbert hebben bijgedragen aan de voltooiing van Michelangelo’s ‘Manchester Madonna’. Philips kenmerkende, speelse en uitbundige perspectief geeft het originele kunstwerk een nieuw leven en ontketent zijn volledige potentieel,” zegt Celina Shi, Chief Marketing Officer van OnePlus in Europa. “We hopen dat de OnePlus Open kunstenaars, ontwerpers en anderen in staat stelt om hun volledige creatieve vermogen vrij te geven en met precisie en detail te werken wanneer inspiratie of deadlines daarom vragen.”

Vergeet niet om OnePlus te volgen op Instagram, Facebook of X (voorheen Twitter) of bezoek de officiële website voor de nieuwste updates.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Innovatie.

0
0
0
0