Productnieuws

PubMatic lanceert Connect om data-activatie aan de sell-side te stroomlijnen

PubMatic

Amsterdam – PubMatic, een onafhankelijk technologiebedrijf dat een toekomstgerichte supply chain levert voor digital advertising, introduceert Connect. Connect is een uitgebreid en volledig ge﮴egreerd platform waarmee media buyers makkelijker in contact komen met hun doelgroepen op het open internet. Het is een van de weinige oplossingen die ervoor zorgt dat gebruikers objectieve addressability kunnen bereiken.

Connect brengt veelgebruikte kenmerken samen in 驮 platform, waaronder identiteit, first- en second-party data, contextsignalen, door de seller gedefinieerde doelgroepen, clean-room activation en gemodelleerde doelgroepen. De oplossing biedt merken en media buyers een portfolio-aanpak van addressability waarbij de privacy van de consument wordt gerespecteerd, ruim voordat het ecosysteem afstapt van de third-party cookie.

Connect bouwt voort op het momentum van de activiteiten van PubMatic gericht op de doelgroepen. Deze zijn het afgelopen jaar met een factor 3 gestegen, onder andere dankzij de optimalisering van het supply path en de initiatieven op het gebied van connected TV (CTV).

Door audience targeting naar de sell-side van het digital advertising-ecosysteem te brengen, biedt Connect media buyers meer controle over hoe hun inventory en data worden verpakt en verhandeld. Dit helpt hen om de beste prestaties voor hun campagnes te realiseren. Het resultaat is dat buyers profiteren van langdurige oplossingen voor hun doelgroep, meer bereik, schaalbaarheid en meer rendement op hun advertentie-uitgaven – voor display, video, mobiele apps en CTV.

“De klanten van Matterkind kijken naar ons voor doelgerichte, duurzame, krachtige marketing, en we zijn er trots op om samen te werken met PubMatic om de nieuwste addressability-oplossingen naar onze adverteerders te brengen”, zegt Olivia Henley, Partnerships Associate Director bij Matterkind. “Door buyers in staat te stellen transacties uit te voeren over een groot aantal addressability-signalen, helpt PubMatic Connect onze klanten hun doelgroepen te begrijpen en te bereiken via een ge﮴egreerde tool. Hiermee verbeteren we de impact van advertenties en uiteindelijk ook de ROI.”

“Adverteerders van PHD hebben sterke resultaten gezien door te kiezen voor PubMatics aanbod van addressability-oplossingen via hun Connect-platform”, zegt Trevor Buchmayr, Executive Director en Head of Programmatic bij PHD Media. “Dit heeft niet alleen betrekking op het opbouwen en activeren van schaalbare doelgroepen die zijn afgestemd op de unieke prestatiedoelen van onze klanten, maar ook op het realiseren van targeting aan de supply-side voor ons Omni-platform. Onze teams kunnen hun merken nu dichter bij de doelgroep brengen en betere bedrijfsresultaten behalen namens onze klanten.”

“Media buyers willen de waarde en ROI van hun uitgaven maximaliseren en daar is targeting een belangrijk onderdeel van”, zegt Peter Barry, VP, Addressability bij PubMatic. “Connect zet een nieuwe standaard voor effici뮴ie en effectiviteit in mediatargeting, door adverteerders binnen 驮 platform toegang te geven tot specifieke doelgroepen met de data currency die zij willen. De toekomst voor audience addressability aan de sell-side ziet er rooskleurig uit, en dit zal uitgevers en adverteerders meer controle geven over inkomsten en prestaties.”

Connect brengt een portfolio van addressability-oplossingen samen in 驮 platform, waardoor het voor buyers een stuk makkelijker wordt om toegang te krijgen tot verschillende datasignalen en deze te activeren via verschillende kanalen. Met Connect kunnen adverteerders hun doelgroep bereiken via een wereldwijd netwerk van beschikbare inventory, via een platform dat dagelijks 383 miljard advertentie-impressies verwerkt.

Buyers kunnen profiteren van ID-toegang en enorme mogelijkheden dankzij de meer dan 350 uitgevers die gebruik maken van Identity Hub, PubMatics eigen, op Prebid gebaseerde oplossing voor identiteitsbeheer voor uitgevers. Connect heeft ook first-party data van adverteerders en uitgevers op, waardoor klanten de vrijheid en flexibiliteit hebben om de databron van hun voorkeur te gebruiken. Partnerships met onder andere LiveRamp, Lotame, en Semasio bieden de mogelijkheid om doelgroepen op schaal te targeten. Connecties met toonaangevende DMP’s, DSP’s en uitgevers zorgen voor de flexibiliteit en vrijheid die adverteerders nodig hebben.

Voor meer informatie kunt u naar: www.pubmatic.com/connect

Over PubMatic
PubMatic (Nasdaq: PUBM) is een onafhankelijk technologiebedrijf dat klantwaarde maximaliseert door een toekomstgerichte supply chain te leveren voor digital advertising. Het sell-side-platform van PubMatic biedt toonaangevende digitale content creators de kans om op het open internet meer controle over hun inventory te krijgen.

Verder stelt het platform adverteerders in staat om meer inkomsten te genereren door de ROI te verhogen en addressable audiences via diverse ad formaten en op verschillende apparaten te bereiken. Al sinds 2006 zorgt onze infrastructuurgerichte aanpak ervoor dat data in realtime en op effici뮴e wijze wordt verwerkt en gebruikt. Dankzij onze schaalbare en flexibele programmatic innovaties verbeteren we de resultaten voor onze klanten. Daarnaast maken we ons hard voor een levendige en transparante supply chain voor digital advertising.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0