Bedrijven & Organisaties

Rezzonation lanceert bèta-versie van de ‘ONE’ app

Sander Weegels | Founder | COO

Rezzonation is een nieuw entertainment platform met een app (de ONE app) die het mogelijk maakt om muziek met elkaar te delen, ongeacht welke streaming provider je gebruikt!

Bij het installeren van de app importeren we alle playlists die je bij je streaming provider al hebt samengesteld. Daarnaast kun je je profiel delen met anderen en zo connecten met elkaar. Hierdoor kun je o.a. van elkaar zien naar welke muziek je aan het luisteren bent. Maar dat is nog niet alles; je kan zelfs in LIVE op elkaar IN-TUNEN en via chat (in real time) interactie hebben over dezelfde content. Als je een nummer mooi vindt dat je tijdens de LIVE TUNE-IN sessie hoort, dan kun je die uit de lopende stream plukken en direct in je playlist zetten.

Gezien de huidige omstandigheden een unieke kans om samen en interactief te genieten van je favoriete entertainment!

Om er zeker van te zijn binnenkort een stabiele commerciële lancering te doen gaan we eerst grondig testen. Hiervoor delen we exclusieve toegangscodes uit aan een beperkte groep bèta testers.

‘Unieke kans voor artiesten en labels’

De unieke (gepatenteerde) techniek achter het Rezzonation platform en onze ONE app, biedt een ongekende manier om gebruikers LIVE in te laten tunen op andere gebruikers en artiesten. Het bevat ook een interactief chat element, zodat iedereen (real time) interactie kan hebben en zijn/haar ervaring kan delen.
Dankzij onze ONEINDIGE TUNE IN optie stellen we elke artiest en label in staat om te profiteren van de virale groei van hun kanaal, op basis van
AI-aanbevelingen en hun volgers waarop het meeste wordt in-getuned.
Deze manier van data-analyse en target markering is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Met deze nieuwe manier van data-analyse kunnen we in een oogwenk echte muziek influencers identificeren… Dit stelt ons in staat om artiesten & labels te helpen deze influencers te benaderen en hen te helpen zichzelf of hun muziek te promoten.

We werken nu aan de implementatie ‘Conversational Commerce’ om artiesten en labels te helpen nog persoonlijker met hun fanbase en muziekliefhebbers te kunnen communiceren. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan video(streaming) opties.

Eric Derckx, CEO:

“Gezien de gevolgen van de wereldwijde pandemie, is het juist nu de tijd om je weer met je familie te verbinden of nieuwe vrienden te maken en zo uit je isolatie te komen. Hierbij kan muziek en entertainment in onze ogen een grote bijdrage leveren. Rezzonation zet zich in om iedereen de ultieme entertainment ervaring te bieden en tegelijkertijd de wereld met elkaar te verbinden als nooit tevoren.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen.

0
0
0
0