Bedrijven & Organisaties

Ruben Geeraerts neemt de leiding op zich van het Belgische kantoor van ShowHeroes Group 

ShowHeroes

ShowHeroes Group maakt vandaag bekend een kantoor in België te openen. Met de uitbreiding naar de Belgische markt versterkt ShowHeroes zijn positie als grootste onafhankelijke leverancier van video-oplossingen in Europa. Ruben Geeraerts (39) zal het Belgische kantoor leiden en direct rapporteren aan Erik Dubbeldeman en Olivier Barger. Beiden waren voorheen Country Managers van Nederland, maar zijn door de expansie naar België aangesteld tot Country Managers Benelux.

België is een logische vervolgstap
De keuze voor België en Geeraerts kwam niet onverwacht. In de afgelopen twaalf jaar heeft Geeraerts meerdere leidinggevende posities bekleed in België bij onder meer Havas, Mindshare en dentsu. Erik Dubbeldeman, Country Manager Benelux: “Na twee succesvolle jaren van ShowHeroes in Nederland, zijn we na Google en Meta (Facebook) de grootste onafhankelijke video-leverancier geworden in de markt.

Hoewel België als een kleinere markt wordt beschouwd, heeft het land mede door de hoge internetpenetratiegraad en interesse in AVOD-diensten, altijd op onze roadmap gestaan. Het openen van een kantoor in België voelt dan ook aan als de volgende natuurlijke stap. Met Ruben hebben we de perfecte kandidaat gevonden om het merk op te zetten. We profiteren van zijn ervaring en netwerk, vooral aan de kant van vendors, agentschappen en klanten.”

Professionalisering Belgische markt
Ruben Geeraerts, Directeur België, voegt toe: “In de afgelopen jaren is de consumptie van video in België op de digitale touchpoints enorm toegenomen en is de vraag bij de adverteerders naar innovatieve mogelijkheden voor video ads ook gestegen.

Met onze in-house “Semantic Hero” technologie bieden we verschillende, privacy first targeting mogelijkheden die aan deze vraag voldoen met als vertrekpunt relevante context voor de adverteerder en gebruiker. Ik ben blij dat ik na twaalf jaar actief te zijn in deze sector deze nieuwe fase kan inluiden door samen met ShowHeroes aan dit uitdagende avontuur te beginnen.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Loopbaan.

0
0
0
0