Bedrijfsnieuws

Seeders opent nieuwe vestiging in België

Seeders

Na een vestiging in Duitsland is nu België aan de beurt. Het online marketing agency Seeders opent een vestiging in Antwerpen. Met de nieuwe vestiging wil Seeders ondernemers helpen om de Belgische markt te betreden met SEO diensten, met de focus op linkbuilding.

Belgische markt betreden als ondernemer
Seeders is al jaren actief op de Belgische markt voor zowel bedrijven als online marketing agencies. Een vestiging in Antwerpen is dan ook een logische stap voor de scale-up. Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders, zegt over de nieuwe vestiging: “Al jaren krijgen wij aanvragen vanuit de Belgische markt om mee te denken over het verbeteren van hun online autoriteit. We merkten dat we vanuit Nederland contact met Belgische publishers en partners misten en hebben er daarom voor gekozen om ons nu ook fysiek in België te vestigen.”

Met de nieuwe vestiging gaat Seeders Nederlandse en internationale ondernemers helpen om de Belgische markt te betreden. “De tweetaligheid van Vlaanderen en Wallonië maakt het voor veel ondernemers een extra uitdaging. Daarom heeft Seeders de afgelopen jaren gewerkt aan een Belgisch publisher netwerk. Dit publisher netwerk helpt bij het generen van autoriteit, wat weer zorgt voor een verbetering van je vindbaarheid in de zoekmachines.”

Linkbuilding op de Belgische kaart zetten
De nieuwe vestiging in Antwerpen wordt geleid door managing partner Matthew Convents. Matthew heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van management en coördinatie. Onder andere door de lead te nemen bij de opzet van diverse bedrijven, maar ook door het opzetten van zijn eigen consultancybedrijf KIICK.

Matthew is enthousiast om te beginnen: “Het is voor mij, als managing partner, een mooie uitdaging om de online zichtbaarheid op de Belgische markt te vergroten. Het bouwen van autoriteit in de zoekmachines door middel van linkbuilding is in België minder bekend, terwijl het toch een van de belangrijkste onderdelen van je online strategie is. Autoriteit bouwen, traffic naar je website genereren én conversie verhogen zijn zaken waar elke ondernemer mee bezig is. Ik ga dan ook met veel plezier de challenge aan om Seeders België uit te bouwen en linkbuilding ook in België op de kaart te zetten.”

Over Seeders
Seeders is een online marketing agency, gespecialiseerd in het opbouwen van online autoriteit. Door de jaren heen is er een substantieel publisher netwerk opgebouwd en zijn nationaal en internationaal dan ook een van de meest vooraanstaande autoriteiten geworden op dit gebied. Inmiddels zijn er vestigingen in Zwolle, Amsterdam, België en Duitsland. Seeders bewijst dag in dag uit dat linkbuilding de bouwsteen van je online strategie is.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Digital business of Ondernemen.

0
0
0
0