Bedrijven & Organisaties

ShopWorks gaat verder als Strix

Strix

ShopWorks gaat verder onder de naam Strix. Strix richt zich als gespecialiseerd e-commerce bureau volledig op het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van e-commerce platformen op basis van Shopware, Adobe Commerce (Magento) en Shopify. De naamsverandering komt niet onverwacht, het full service e-commerce bureau uit Utrecht fuseerde in de zomer van 2022 met branchegenoot Strix uit Polen.

Opschalen naar grote teams
Met de huidige omvang van ruim 160 specialisten in Nederland en Polen is Strix een speler op de markt met de schaalgrootte en expertise die de digitale ambities van haar klanten als Skins Cosmetics, het Rijksmuseum, Husse en Decathlon realiseert. ‍Marc-Paul Brandt (Managing Director Strix): “We geloven er sterk in dat schaal nodig is in de huidige markt. De grootste uitdaging van groei bij een digital agency is het grote tekort van developers in Nederland. Door de fusie van een paar maanden geleden kunnen onze teams veel sneller opschalen met development talent uit Polen. Met onze schaal kunnen we nog beter de digitale transformatie van onze klanten faciliteren.”

Er is bewust gekozen om verder te gaan onder de naam Strix, omdat deze past bij de waarden van het bureau. “Strix uralensis is de Latijnse naam voor de Oeraluil. Deze uil wordt geassocieerd met wijsheid en kennis, de twee belangrijkste waarden van ons bedrijf. Daarnaast heeft de bosuil een karakteristieke bevedering rond zijn ogen in de vorm van een X, de zogenaamde gezichtsschijf. Die helpt bosuilen om geluidsgolven op te vangen, zodat de vogel beter kan horen en zich beter kan oriënteren. Voor ons is het een symbool van “luisteren” naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en deze kennis in te zetten voor de ambities van onze opdrachtgevers”, aldus Marc-Paul Brandt.

Over Strix
Met ruim 160 specialisten gevestigd in Nederland en Polen is Strix een top 5 Shopware partner en top 10 Adobe Commerce partner in Europa. De snelgroeiende full service digital commerce agency, gespecialiseerd in composable commerce, werkt voor (internationale) merken als Skins Cosmetics, WAHTS, het Rijksmuseum, Nestlé, Decathlon, Castorama en Modivo.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0