Bedrijfsnieuws

Social Brothers Group lanceert nieuwe digitale productstudio: 2Digits Agency

Steven Ammerlaan

Social Brothers Group, een toonaangevend digital marketing- en technologie bureau, is verheugd om de lancering aan te kondigen van 2Digits, een nieuwe digitale productstudio die volledig gericht is op het maken van de beste digitale producten in de industrie.

2Digits is toegewijd aan het produceren van digitale producten die gebruikerservaring, prestaties en schaalbaarheid prioriteit geven. De studio wordt geleid door een team van ervaren productmanagers, ontwerpers en ingenieurs die zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die aansluiten bij de veranderende behoeften van bedrijven en consumenten.

“We zijn erg blij om 2Digits op de markt te introduceren”, zegt Steven Ammerlaan, CEO van Social Brothers Group. “Ons doel is om onze klanten te voorzien van digitale producten van de hoogste kwaliteit die groei en succes stimuleren. Met 2Digits zijn we er zeker van dat we aan die belofte kunnen voldoen.”

2Digits zal een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder productstrategie, ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en ondersteuning. De studio zal werken met diverse branches, waaronder e-commerce, gezondheidszorg, retail en financiën, om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant.

“We begrijpen dat elk bedrijf anders is en we zijn toegewijd aan het creëren van persoonlijke oplossingen die resultaten opleveren”, zegt Rob Ammerlaan, oprichter van 2Digits. “Ons team is enthousiast om met klanten samen te werken om hun digitale productvisie tot leven te brengen.”

Social Brothers Group is trots om 2Digits aan haar portfolio van diensten toe te voegen en het bedrijf kijkt ernaar uit om klanten te helpen succesvol te zijn in de digitale tijdperk met de nieuwe studio.

Voor meer informatie over 2Digits en zijn diensten, bezoek 2Digits.agency of neem contact op met Steven Ammerlaan via Steven@2digits.agency.

OVER SOCIAL BROTHERS GROUP:
Social Brothers Group is een groep van digital marketing, WordPress en technologie bureaus die bedrijven helpen succesvol te zijn in de digitale tijdperk. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder digital marketing, WordPress website development en een digitale product studio.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0