Bedrijfsnieuws

Somention start internationale business unit met kantoor op Schiphol Airport

Somention

Vanaf 1 oktober zal Somention Amsterdam verhuizen naar Spaces op Schiphol Airport. Hiermee geeft Somention invulling aan haar internationale ambitie. “Wij zien dat steeds meer merken zoeken naar een pan-Europese oplossing voor het managen van hun social media accounts. Met name aan de culturele vertaling van content op lokaal niveau is er behoefte ”, aldus Charlotte Koeleman, Commercial Director, “Onze internationale omzet is inmiddels gegroeid naar 20% en dat is pas het begin”.

Somention heeft inmiddels 12 internationale social media experts uit 10 landen in dienst, die zowel de content creatie als het community management verzorgen. Voor o.a. Driscolls verzorgt Somention community management in Denemarken en Zweden, voor MS Mode worden de Duitse en Franse Facebook pagina’s onderhouden en voor TUI Nederland de Belgische markt.

“Op dit moment worden door veel merken de social media kanalen per land georganiseerd met verschillende social media bureaus, terwijl zowel op creatief vlak als qua consistentie voordelen te behalen zijn met een pan-Europese aanpak”, aldus Diederik Chevalier, CEO van Somention. “Bovendien kunnen wij merken helpen om hun producten snel in meerdere landen tegelijk uit te rollen.”

Over Somention: Het social media bureau Somention verzorgt campagnes, content creatie en 24-uurs community management voor merken als onder andere TUI, Tefal, Pickwick, Royal Canin, Dr. Van der Hoog en Bepanthen. Somention heeft een team van 40 online experts. Met kantoren in Amsterdam Schiphol en Rotterdam helpt Somention bedrijven om zich door middel van geïntegreerde digitale marketing te presenteren op social mediakanalen als Instagram, Facebook, Snapchat en Linkedin.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0