Bedrijven & Organisaties

Splash Award voor Hoppinger en Alzheimer Nederland

Hoppinger

Tijdens de uitreiking van de Splash Awards op 6 oktober in het Muntgebouw in Utrecht mocht Digital Partner Hoppinger een felbegeerde Splash Award in ontvangst nemen voor het platform samendementievriendelijk.nl, ontwikkeld samen met Alzheimer Nederland. Ook kreeg De Nieuwe Bibliotheek Almere een tweede prijs voor haar Virtuele Bibliotheek Platform. De Splash Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest toonaangevende Drupal-projecten.

Samendementievriendelijk.nl is een initiatief van Alzheimer Nederland en het Ministerie van VWS. Bezoekers kunnen er een gratis online training volgen waarmee zij bijdragen aan een dementievriendelijk Nederland. De jury noemde de website verfrissend en de trainingen geweldig, gemakkelijk in gebruik en zeer intuïtief: “Iedereen zou ze moeten doorlopen.” Daar zijn wij het mee eens!

Ook het innovatieve Virtuele Bibliotheek Platform van De Nieuwe Bibliotheek werd genomineerd voor een Splash Award en mocht de tweede prijs in ontvangst nemen in de categorie Overheid. Het schaalbare platform is een gezamenlijk initiatief van bibliotheken De Nieuwe Bibliotheek Almere, de Bibliotheek AanZet en Flevomeer – en toekomstige deelnemers – die de handen ineen hebben geslagen met als uiteindelijke doel het creëren van een virtuele bibliotheek voor heel Nederland.

Dirk Scheele, Managing Director van Hoppinger is trots: “Deze nominaties en de uiteindelijke awards zijn een fantastische erkenning van de waarde die deze platformen vertegenwoordigen voor de bezoekers, de initiatiefnemers en de maatschappij. Veel dank aan alle Hoppingers die zich hebben ingezet voor de realisatie van deze mooie platformen!”

Over Hoppinger
Hoppinger is sinds 2001 een toonaangevende partner in digitalisering. Zij richten zich op complexe vraagstukken en combineren daarbij geavanceerde technologie, business consultancy en design om tot innovatieve oplossingen te komen voor web en mobile. Hoppinger is gevestigd in Rotterdam en telt 90+ digital experts.
www.hoppinger.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Innovatie.

0
0
0
0