Branche & Sector

Spotler Group neemt toonaangevend Customer Data Platform (CDP) Squeezely over

Spotler Group - Spotler Nederland - Squeezely

De Spotler Group is verheugd Squeezely te verwelkomen in haar groeiende portfolio van gelijkgestemde marketingtechnologiebedrijven. Met meer dan 100 e-commerce klanten heeft Squeezely haar belofte waargemaakt: eenvoudig bouwen van klantreizen over meerdere kanalen.

Squeezely maakt het mogelijk klantgedrag in kaart te brengen, op te slaan en hierop actie te ondernemen in één logische, gebruiksvriendelijke interface. Het platform wordt ingezet om visueel klantreizen op te bouwen met kant-en-klare sjablonen voor o.a. verlaten website- en winkelwagencampagnes. De eenvoudige drag-and-drop journey builder biedt de unieke mogelijkheid om ook eenvoudig aangepaste klantreizen te bouwen en daarbij gebruik te maken van alle verzamelde gedragsdata. Gepersonaliseerde klantbelevingen via alle kanalen worden hiermee eindelijk echt mogelijk.

Omnichannel

De klantreis blijft met Squeezely niet beperkt tot e-mail, maar is echt omnichannel. Het platform beschikt over een toolkit voor websitepersonalisatie, daarmee worden websites eenvoudig aangepast aan de smaak van de klant, met behulp van de ingebouwde ‘product recommendation engine’ kunnen de meest relevante producten worden voorspeld. Vanuit Squeezely worden alle marketingkanalen bereikt vanuit een centraal platform. Data kan worden gebruikt op de website, in e-mail, via advertentieplatforms als Facebook en Google, maar ook voor pushmeldingen die op het juiste moment de klantervaring verrijken.

Lee Chadwick, Spotler Group CEO: “We zijn zeer verheugd om Squeezely te verwelkomen in de groep. Squeezely zal blijven bestaan als een op zichzelf staand merk en organisatie, daarnaast zijn we al begonnen met het verdiepen van de integratie met onze e-mailplatforms, zodat klanten direct profiteren van de overname. Wij geloven sterk in het bieden van keuze aan onze klanten. Squeezely zal daarom ook blijven integreren en samenwerken met andere ESP’s in de markt en ook zullen de ESP oplossingen van onze Groep (Spotler en Tripolis) nog steeds integraties bieden met andere CDP’s. De wensen van een marketeer zijn verweven in ons DNA en we willen dan ook dat iedereen de tools voor handen heeft om gepersonaliseerde klantervaringen te kunnen leveren.”

Tim Hoefnagel, Founder Squeezely: “De Spotler Group biedt ons een fantastisch platform om onze reis met Squeezely naar het volgende niveau te brengen. Ons team heeft grootse plannen op de roadmap, als onderdeel van de groep kunnen die nu versneld worden uitgevoerd. Daarnaast worden we erg enthousiast van de samenwerking met het Spotler Group AI-team om de ambities voor onze klanten in rap tempo verder te ontwikkelen.”

Een logische vervolgstap

Meer dan 3 jaar geleden koppelde Squeezely al met Spotler om gezamenlijk automatisering van e-mail marketing in e-commerce naar een hoger niveau te brengen. Spotler was daarmee een van Squeezely’s eerste technologie-integratiepartners. Samen hebben de bedrijven inmiddels oplossingen geleverd voor verschillende e-commerce- en reisorganisaties, wat enorme voordelen oplevert voor de klanten van deze organisaties. Deze synergie wordt nu voortgezet met de recente samenwerking tussen Squeezely en Tripolis. Het Tripolis product Webpower wordt op dezelfde manier met Squeezely geïntegreerd, als eerder met Spotler en andere ESP platforms is gedaan. Hiermee krijgen klanten van Tripolis toegang tot dezelfde grote kansen die geautomatiseerde personalisatie in de gehele klantreis biedt.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online marketing.

0
0
0
0