Bedrijfsnieuws

Storyteq voegt zich bij Team ITG en CanopyCloud

Storyteq

In haar missie om marketeers te bevrijden, is global technology-led marketingbureau Team ITG klaar om kracht van creative automation op grote schaal te kunnen aanbieden na de overname van het vooraanstaande Europese softwarebedrijf Storyteq. Met deze sterke, nieuwe samenwerking kunnen we de manier waarop merken grootschalige contentcreatie inrichten transformeren.

Dit versterkt de kracht van CanopyCreate, een platform ontwikkeld door marketeers binnen Team ITG om de productie van rijke, lokale en persoonlijke content, animatie en videos te automatiseren – een enorme stap vooruit in het voorheen gecompliceerde, langzame en kostbare productieproces.

Door deze doorontwikkeling binnen het baanbrekende marketing tech ecosysteem CanopyCloud, dat alle tools biedt voor efficiënte workflow en planning tot aan ontwikkeling en analytics, kan Team ITG’s portfolio aan wereldwijde klanten nu in een handomdraai duizenden unieke video’s creëren in iedere taal en elk formaat, met elk type content. CanopyCloud is een uiterst intuïtief tech ecosysteem, ontworpen door marketeers en vormt de krachtige marketing suite achter onder andere het marketing automation platform CanopyDeploy. Met behulp van onze revolutionaire technologie streven we naar het voorgoed bevrijden van marketeers van inefficiënt werk. CanopyCloud automatiseert al 90% van de creative production, lokalisatie van de content en transcreatie voor vele Europese en global brands, waaronder grote namen zoals KFC, Heineken, Renault, Clarkes, IWG and World Duty Free (Dufry).

Lennard Kooy, CEO van Storyteq, zegt: “We hebben onze krachten gebundeld met Team ITG en CanopyCloud om marketing en creative automation aan te kunnen bieden. Zie het als het besturingssysteem voor je merk. Dit gaat de markt echt veranderen en we zijn hier enorm enthousiast over.”

Simon Ward, founder en CEO van Team ITG, zegt: “Het wordt tijd dat we inefficiënte manieren van werken achter ons laten (merken die wereldwijd honderden creatieve bureaus nodig hebben). Volledige marketing en creative automation is nu eindelijk mogelijk. Het is voor merken nu voor het eerst mogelijk om de creatie van rijke, lokale en gepersonaliseerde content op grote schaal te automatiseren, waardoor zij over de hele wereld krachtige engagement met klanten kunnen creëren. We zijn ontzettend blij met de toevoeging van deze nieuwe samenwerking aan onze Team ITG familie en trots dat we aan de wereld kunnen laten zien hoe intuïtief en krachtig onze baanbrekende technologie is.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0