Bedrijfsnieuws

Team ITG neemt het New Yorkse martech consultancy bedrijf MAD over

Babette Vonk - Gabriël

Team ITG is op een missie om marketeers te bevrijden. Ons technology-led marketingbureau biedt een unieke mix van baanbrekende technologie en een leger van experts die marketeers bevrijden met de beste oplossingen om succesvol te zijn.

Als onderdeel van die missie heeft Team ITG het Amerikaanse martech consultancy bedrijf MAD overgenomen. Deze overname breidt Team ITG’s portfolio van innovatieve software en oplossingen verder uit. Dat geeft ons de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met wereldmerken in de VS en verder te groeien.

De overname betekent ook dat MAD’s oprichter, marketing en technologie ondernemer Ken Madsen, zich bij Team ITG voegt als Chief Marketing Technologist. Voordat hij bij MAD kwam, was Ken medeoprichter van de Graphic Systems Group (GSG), die hij in 20 jaar uitbouwde tot een van ’s werelds grootste particuliere marketingbureaus met 23 internationale kantoren. Met bijna 30 jaar ervaring in het geven van strategisch marketingadvies aan wereldwijde merken, zal Ken een centrale rol spelen in het managen van de groeistrategie van Team ITG in de VS.

Strategische groei

In de afgelopen jaren zijn Team ITG (voorheen e-Village) en CanopyDeploy (voorheen Clang) geëvolueerd tot een wereldwijd technology-led marketingbureau met revolutionaire martech oplossing CanopyCloud en services. Ons team bestaat uit meer dan 1.000 toegewijde marketeers met kantoren in Huis ter Heide, New York, Chicago, Londen, Birmingham en München. We hebben een sterke portfolio van klanten zoals Transavia, VodafoneZiggo, Renault, Achmea, Eneco en vele anderen. De toevoeging van MAD en Ken Madsen voegt eersteklas, strategische marketingkennis toe aan ons portfolio. Hierdoor kunnen we onze klanten van nog beter strategisch advies en begeleiding van topniveau voorzien.

Sjuul van der Leeuw, Managing Director van Team ITG in Nederland: “Team ITG maakt een enorme groei door. Met een al indrukwekkend portfolio van oplossingen om marketeers te bevrijden, heeft de overname van MAD onze positie verder versterkt met nog meer mogelijkheden voor internationale groei.”

Hij voegt eraan toe: “De toevoeging van Ken en zijn team is niet alleen een enorme winst voor ons, maar ook voor onze klanten. Klanten kunnen nu nog meer vertrouwen op onze strategische kennis en groei in de VS. Onze software is gebouwd door marketeers, voor marketeers en met deze nieuwe kwaliteiten tillen we onze service naar een nog hoger niveau.”

Over Team ITG

Team ITG is al decennia expert in e-mailmarketing en marketing automation. Team ITG helpt klanten en partners wereldwijd om hun resultaten te verhogen en succesvolle marketingcampagnes te ontwikkelen. Met hun in-house ontwikkelde platform CanopyDeploy en een team van meer dan 1.000 experts, zijn ze op een missie om marketeers te bevrijden en hen de vrijheid te geven om vooruit te denken. Hello tomorrow.

Lees hier meer: https://teamitg.com/nl/latest/nieuws/team-itg-neemt-het-new-yorkse-martech-consultancy-bedrijf-mad-over-voor-verdere-wereldwijde-expansie/?utm_source=frankwatching&utm_medium=referral&utm_campaign=mad_2021

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Tech.

0
0
0
0