Case

Team5pm en Amazon Prime Video winnen The Drum Awards for Marketing

Team5pm en Amazon Prime Video

YouTube Agency Team5pm is zojuist in de prijzen gevallen bij The Drum Awards for Marketing, met de Amazon Prime Video-case, in de categorie ‘Music and Entertainment’. Andere genomineerden in deze categorie waren: Playstation, Heineken, TikTok, Twitch en Microsoft Xbox. Dit is de tweede keer dat Team5pm en Amazon Prime Video een internationale nominatie van The Drum Awards binnenslepen.

Willem Bartelings, Lead YouTube Consultant, Team5pm: “We zijn super trots dat we voor onze Amazon Prime Video-case nu ook met een The Drum Awards for Marketing zijn bekroond en dat de jury onze case heeft verkozen boven de andere respectabele genomineerden. De Amazon Prime Video-case laat goed zien hoe je op een data-gedreven manier toffe content kan ontwikkelen, die ook nog eens enthousiast werd ontvangen door de doelgroep. We willen het team van Prime Video bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.”

The Drum Awards for Marketing
The Drum Awards for Marketing belonen merken en marketingteams die laten zien dat zij hun klant begrijpen. Gericht op resultaten en voor deelnemers uit Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Amerika die kunnen bewijzen dat hun campagnes een meetbaar effect hebben gehad.

Bekijk de casevideo hier: https://youtu.be/VGMbfEyAPUQ

Meer informatie: www.team5pm.com

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online marketing.

0
0
0
0