Campagne

Team5pm wint twee YouTube Works Awards

Team5pm

YouTube Agency Team5pm heeft twee YouTube Works Awards in de wacht gesleept. De nieuwe awardshow, in samenwerking met bvA en Adformatie, bekroont de meest innovatieve en effectieve YouTube-campagnes van dit moment. Team5pm is in de prijzen gevallen met de GAMMA-case in de categorie ‘The Underdog’ en met de PlayStation-case, in samenwerking met MediaCom, in de categorie ‘Brands as creators’.

Frank de Wit, Managing Director Creative Studio, Team5pm: “We zijn super trots dat we twee YouTube Works Awards hebben gewonnen. De GAMMA-case laat zien hoe je succesvolle content kunt ontwikkelen op een data-gedreven manier. Daarnaast zijn we sinds dit jaar productiepartner en game-specialist van MediaCom en PlayStation, waarin we samen het PlayStation-kanaal naar een nog hoger level hebben kunnen tillen. We willen alle partners bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.”

GAMMA-case:
Door content te produceren en distribueren op basis van data-gedreven inzichten in plaats van onderbuikgevoel, wist de YouTube Agency samen met GAMMA op een efficiënte manier een groter marktaandeel op YouTube te realiseren met een minimaal budget. Dit data-gedreven onderzoek in combinatie met YouTube- en video-SEO, contentproductie en slimme distributie bleek de gouden formule te zijn om de zoekresultaten in zowel YouTube als Google te domineren.

PlayStation-case:
Na jarenlang YouTube-original content te creëren, kan PlayStation zichzelf terecht een ware ‘Brand as creator’ noemen. Eind 2020 hebben PlayStation, MediaCom en Team5pm de handen ineengeslagen voor een nieuwe samenwerking waarbij het creëren van nieuwe content voor het YouTube-kanaal centraal staat. Het format ‘For The Win: Masked’ was afgelopen seizoen 2020/2021 de kroon op het werk van deze samenwerking en voor het Nederlandse YouTube-kanaal van PLayStation ‘Lobby’. De resultaten waren beter dan ooit en dat terwijl er meer uitdagingen waren. Het is voor het 5de seizoen op een rij dat het kanaal groeit zowel kwalitatief als kwantitatief.

Meer informatie: www.team5pm.com

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online marketing.

0
0
0
0