Bedrijfsnieuws

VAN KLAVEREN EN WEAVERS PARTNERS BIJ BIJL PR

Bijl PR

Per 1 januari heeft Bijl PR twee nieuwe partners: Marjoleine van Klaveren en Sophia Weavers. De nieuwe partners vormen samen met Ruud Bijl de leiding van het Rotterdamse pr-bureau.

Marjoleine van Klaveren is vanaf 2008 werkzaam bij Bijl PR, Sophia Weavers vanaf 2017. Het partnerschap van Van Klaveren en Weavers zal over een aantal jaren leiden tot de volledige overname van het bureau. Ruud Bijl: “Ik heb veel vertrouwen in deze professionals. Het zijn niet alleen kanjers in hun vak, maar ze hebben ook de ondernemersdrive die nodig is. Marjoleine en Sophia zullen het bureau naar het volgende niveau tillen, terwijl de herkenbare bureaucultuur en werkwijze behouden blijven.”

Over Bijl PR
Bijl PR is opgericht in 1991 door Ruud Bijl. Inmiddels werkt een team van 16 man voor een combinatie aan Nederlandse en internationale merken, bedrijven en organisaties in onder andere telecom, zorg, zakelijke dienstverlening en non-profit. Het bureau, gevestigd aan de Coolsingel in Rotterdam, focust zich op het bouwen, bewaken en verstevigen van reputaties. De opvallende campagnes van het bureau zijn de afgelopen jaren genomineerd voor en beloond met Effies, European Excellence Awards, Sabre Awards en SAN Accents. Onder meer voor de Hartstichting, Pleegzorg Nederland, Gemeente Rotterdam, T-Mobile Nederland en Het Veteraneninstituut.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over HR of Ondernemen.

0
0
0
0