Tools

Vind 100+ B2B marketing en sales tools op één plek

Joran Hofman

Utrecht – Als Marketeer is het heel tijdrovend om constant op zoek te gaan naar nieuwe marketing tools die ook echt werken. Sales Loves Marketing gaat je hier dan ook bij helpen.

Via de site van Sales Loves Marketing vind je een overzicht van Sales & Marketing tools die jouw werk makkelijker gaan maken. Het is geen totaaloverzicht van alle tools die beschikbaar zijn, maar een selectie samengesteld door concullega’s.

Bijna elke dag wordt er een nieuwe marketing tool gelanceerd die belooft beter te zijn dan de concurrent. Het is dan ook niet te doen om deze allemaal zelf te gaan testen, hier heb je nu Sales Loves Marketing voor. Tools worden pas online gezet als ze echt worden aangedragen door het netwerk van professionals die er ook daadwerkelijk mee hebben gewerkt en feedback hebben gegeven.

In één overzicht vind je de plus en minpunten, review scores van andere vergelijkingssites, screenshots en veel meer. In een ogenblik weet je of dat de tool iets voor jou is en of je hem voor een bepaalde periode gratis kan gaan testen. Minder uitzoekwerk en meer tijd om je doelstellingen te gaan halen.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Digital marketing of Sales.

0
0
0
0