Producten & Diensten

Wat als we allemaal hetzelfde nieuwjaarsvoornemen zouden hebben?

EarthToday

EarthToday introduceert vandaag het nieuwe product Subscribe² EarthToday, een maandelijks abonnement op natuurbescherming voor consumenten en bedrijven. Waar je voorheen alleen losse m² kon beschermen kun je vanaf vandaag, middels een jaar- abonnement, elke maand een 1 m² natuur beschermen.

Je krijgt de m² toegewezen van een van EarthToday’s natuurbeschermingspartners, die grote gebieden natuur beschermen of herstellen en daarbij belangrijke diersoorten herintroduceren en lokale gemeenschappen versterken. Voor elke beschermde m² nemen ze een nieuwe m² in bescherming, zo schalen ze op. Op EarthToday.com kunnen abonnees virtueel naar hun beschermde m² reizen en meer te weten komen over hoe deze worden beschermd.

Een goed voornemen voor de planeet
Dat Subscribe² wordt gelanceerd in december is niet toevallig. Met het nieuwe jaar voor de deur is het voor veel mensen, bedrijven en organisaties een moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het jaar dat komen gaat, vaak met nieuwe voornemens. Met Subscribe² kun je op een simpele manier, het hele jaar door, iets goeds doen voor de planeet. Je kunt Subscribe² ook cadeau doen aan iemand anders. De gelukkige ontvangt dan een bericht met een unieke code, waarmee het abonnement op eigen naam kan worden gezet. Door de functionaliteit van het geven wordt de verantwoordelijkheid voor de bescherming van de planeet gedeeld en kunnen we samen impact maken.

Remy Kurpershoek, Chair Creation bij EarthToday: “Ons doel is helder: we willen het bewustzijn over de staat van de planeet vergroten en natuurbescherming wereldwijd versnellen. Met Subscribe² willen we mensen en bedrijven bewegen in het nieuwe jaar in actie te komen en iets terug te geven aan de planeet. Voornemens gaan vaak over persoonlijke doelen, maar als we allemaal hetzelfde doel nastreven kunnen we ongelofelijk veel impact maken. Alleen samen zullen we er in slagen om 50% van de planeet te beschermen. Maand x maand. Meter x meter. “

Bedrijven staan op voor de natuur
Ook steeds meer bedrijven staan op voor de natuur. Zij kunnen met Subscribe² beschermde m² natuur cadeau doen aan werknemers en klanten, met daarbij elke maand een bewijs van bescherming op naam. Bedrijven geven zo het hele hele jaar door impact cadeau.
Daarnaast kunnen bedrijven Subscribe² koppelen aan hun producten en diensten en deze zo weggeven aan hun community. Zo sloten onlangs Hillman Travel, Hotelschool The Hague en The Support Group zich aan bij het platform.

Voor meer informatie: gifting.earthtoday.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Innovatie.

0
0
0
0