Branche & Sector

Wegens succes geprolongeerd: ‘Agency Life’ van Teamleader beleeft derde seizoen

Teamleader

Na twee succesvolle seizoenen is op 21 februari het derde seizoen van de veelbekeken serie Agency Life van Teamleader – van start gegaan. Agency Life geeft een inkijkje achter de schermen van creatieve bureaus en digitale studio’s in Nederland en België. De serie geeft een goede indruk van allerlei thema’s die op de werkvloer van creatieve bedrijven spelen.

Zo staat de videoreeks in dit seizoen volledig in het teken van Project- en People Management: één van de belangrijkste factoren om een succesvol agency te kunnen runnen. Fans van de serie kunnen hun hart ophalen, want er is méér dan alleen video. Dit seizoen wordt van elke Agency-aflevering namelijk ook een podcast gemaakt.

Seizoen 3 is deze week live gegaan en wordt gedragen door een sterke cast met topprofessionals uit Nederland en België die hun sporen in de creatieve industrie hebben verdiend: met Petra De Roos – Managing Director van LDV United, een creatief bureau in Antwerpen – Thomas Isarin – Operations manager van Unlimited Productions in Breda – en Werner De Smet, CEO van (oona), een digital first communication agency.

In het komende seizoen buigen zij zich over allerlei vragen die een agency kunnen maken of breken. Zoals de vraag of een strakke projectplanning niet de rem zet op creativiteit en autonomie. En kun je een agency wel goed runnen als je de teugels loslaat en iedereen zijn ding laat doen? Welke (software)tools heb je nodig om van een creatief bureau een succes te maken en hoe geef je invulling aan effectief leiderschap?

Teamleader – leider in de markt voor Work Management-software – heeft het initiatief genomen voor Agency Life. “We hebben een sterke affiniteit met de creatieve sector waarin veel van onze mensen jarenlang hebben gewerkt. In de serie laten we zien wat nodig is om een succesvol agency te runnen. Dat is onder meer mogelijk door slim te verkopen, te factureren en jezelf goed te organiseren”, vertelt Jeroen de Wit, CEO van Teamleader. “Met Agency Life doen we een boekje open over hoe het is om bij een agency te werken en met welke thema’s en keuzes medewerkers te maken krijgen. Door vooraanstaande leaders in dit mooie vakgebied aan het woord te laten, kan iedereen die bij een creatief bureau werkt veel leren van deze bijzondere serie.”

Ook de vorige twee seizoenen – Business Development (S1) en Money matters (S2)- zijn terug te kijken. Alles is te zien op https://www.teamleader.nl/agencylife-nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0