MKB online business boost

Heb jij een bedrijf in Rotterdam, en wil je (meer) klanten en omzet in 2021? Grijp deze unieke kans en stimulans van MKB010>>Next in samenwerking met Frankwatching! Met de MKB online business boost, hét e-learningprogramma speciaal voor Rotterdamse MKB’ers, ontwikkel je de kennis en vaardigheden om doelgericht online te ondernemen, juist nu!

Het programma bestaat uit maar liefst 20 online cursussen over onder meer social media, online adverteren en e-mailmarketing. Je krijgt praktische tips en direct toepasbare handvatten om online beter zichtbaar én vindbaar te worden en je omzet te verhogen.

Na elke cursus ontvang je hand-outs, nuttige tips en interessante artikelen. Ook kun je na afloop vragen stellen via e-mail. Als er meerdere vragen zijn over een specifiek onderwerp, zorgen we dat deze beantwoord worden tijdens een live webinar. En doen veel ondernemers uit je winkelstraat mee, dan is zelfs een webinar op maat mogelijk!

Voor wie?

Voldoe jij aan de volgende 2 voorwaarden? Schrijf je dan snel in (beperkt aantal plekken beschikbaar!) en krijg voor slechts €50 (excl. btw) onbeperkt toegang tot tientallen voor jou relevante online cursussen. 

 1. Je bent in Rotterdam gevestigd als:

  • Winkelier/retailer in food of non-food: van bakker, opticien, drogist tot fashion
  • Kapper, schoonheidsspecialist of nagelstylist
  • Horecaondernemer of cateraar
  • Yoga studio, wellness, cross-fit box of sportschoolhouder
 2. Je bent een klein MKB-bedrijf en hebt maximaal 10 werknemers in dienst.  

Om deel te kunnen nemen aan het programma, is geen basiskennis vereist. Wel is het aan te raden om een eigen website te hebben. Per bedrijf kunnen 2 mensen zich inschrijven. 

Programma

De MKB online business boost, die een totaalwaarde heeft van maar liefst €889, bestaat uit de volgende niet te missen online cursussen:

Basis

Verdieping

E-mail

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) & zoekmachinemarketing (SEA)

Social media

Praktisch

 • Alle cursussen uit de MKB online business boost zijn direct beschikbaar
 • Elke online cursus duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur
 • Nodig: een laptop, tablet of pc met internetverbinding
 • Geen reistijd: je volgt de online cursussen gewoon thuis of binnen je bedrijf
 • Elke online cursus is persoonsgebonden en blijft een jaar beschikbaar
 • Per bedrijf kunnen maximaal 2 medewerkers zich aanmelden

Deze deelnemers gingen je voor:

Iris Bourne (nagelstylist)
Hiermee leer je de fijne kneepjes van de digitale wereld kennen en toe te passen op je eigen zaak. Ik had niet verwacht dat er achter de schermen van de digitale wereld zoveel mogelijkheden waren.  Iris Bourne (nagelstylist)
Vera Lenting (eigenaar kledingzaak)
Online herkenbaarheid en vindbaarheid wordt steeds belangrijker en met dit trainingsprogramma kun je de basis leggen zonder hoge kosten te maken. Het programma biedt veel mogelijkheden om je online kennis uit te bereiden en is te volgen op het moment dat jij er tijd voor hebt.  Vera Lenting (eigenaar kledingzaak)

Over MKB010>>Next

MKB010>>Next is een initiatief van de gemeente Rotterdam en haar partners. Het programma inspireert en stimuleert Rotterdamse MKB’ers bij de uitdagingen van digitaal, duurzaam en circulair ondernemen. MKB010>>Next organiseert workshops en events waar ondernemers kennis opdoen en andere ondernemers ontmoeten. Ook biedt het programma informatie en online tools waarmee ondernemers zelf aan de slag kunnen, zoals via deze MKB online business boost. Meer weten over het programma en de partners?

Over Frankwatching

Frankwatching is het grootste marketing- en communicatieplatform van Nederland. Jaarlijks leidt Frankwatching Academy, die in 2020 voor het 6e jaar op rij is uitgeroepen tot beste opleider, ook duizenden MKB’ers en andere professionals op. Zij beoordelen de (online) trainingen, opleidingen en cursussen op het vlak van onder meer digital marketing, content en e-commerce gemiddeld met een 8,3.

Ja, ik doe mee voor
slechts €50 (i.p.v. €889)!

Alle ins & outs leren van succesvol online ondernemen?

Vragen?

Wil je sparren over het inhoudelijke programma? Neem contact op met onze opleidingsadviseur.

Heb je algemene vragen over de MKB online business boost? Stuur een mail naar mkb010next@rotterdam.nl.

Je hebt je zojuist ingeschreven voor de MKB online business boost.

Bedankt voor je aanmelding, check je inbox voor een automatische bevestiging en aanvullende informatie.