Online cursus Opvallen op social media
7.8

Online cursus Opvallen op social media

Make them stop scrolling

Opname
1 sessie
€ 65,00
€55,00
 • Stel live je vragen
 • Ontvang na afloop de opname en de presentatie
 • Bekijk een jaar lang onbeperkt de opname
 • Trek de aandacht van je doelgroep
13
0
0
0
0
0

Social media timelines barsten uit hun voegen, de aandachtsspanne van het publiek is maximaal 7 seconden en de emotionele en visuele concurrentiestrijd wordt steeds groter. Hoe val jij -tussen al die miljoenen berichten- steeds opnieuw op? Hoe zorg je dat de juiste doelgroep via de beste kanalen de perfecte boodschap op dat ene perfecte moment ziet? Kortom: how to make them stop scrolling?

Tijdens de online cursus Opvallen met content op social media leer je hoe je de gewenste aandacht voor jouw boodschap kunt realiseren. Ontdek welk bericht, kanaal én moment geschikt is om je doelgroep te bereiken. Je leert je doelgroep te doorgronden en content te creëren volgens de social customer journey. Na dit webinar heb je een complete checklist waarmee jij elk bericht optimaliseert tot een ‘stop scrolling’-moment.

Na afloop van de online cursus ‘Opvallen met content op social media’ weet je:

 • Waarom sommige posts alle aandacht krijgen
 • Welk kanaal het beste bij je doelgroep past
 • Hoe je jouw doelgroep niet onderbreekt, maar bindt
 • Waarom jouw doel niet clicks is, maar eyeballs
 • Hoe je gebruik maakt van het perfecte momentum
 • Wat de bouwstenen zijn van het ideale stop scrolling bericht

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Voor communicatieprofessionals, ondernemers en iedereen die zakelijk actief is op social media en regelmatig content produceert.

Kim Swagemakers werkt al 18 jaar met online content en communities. Vanuit een ontembare passie en nieuwsgierigheid helpt ze communicatieprofessionals om social mediakanalen en vooral content doelgericht in te zetten voor het realiseren van meer zichtbaarheid en sales. Met al 11 jaar een focus op social media. Voor Frankwatching verzorgt Kim de trainingen Social media strategie en Schrijven voor Social media. Lees meer

 • De impact van social algoritmes op jouw zichtbaarheid
 • Wat zijn de beste aandachtstrekkers op social media?
 • Onderzoek waar je doelgroep over praat
 • Bepalen van de juiste tone of voice
 • Optimaliseren van social media berichten
 • De ideale context en opening van een bericht
 • Elementen van het perfect bericht per kanaal
 • Checklist met 9 social checks voor elk bericht
 • De online cursus duurt 1 uur.
 • Geen reistijd: je volgt de online cursus gewoon thuis of op kantoor.
 • Stel tijdens de live online cursus je vragen aan de trainer.
 • Om live deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet
 • Bij je inschrijving voor de live cursus krijg je óók toegang tot de opname en de presentatie van de trainer.
 • De opname blijft een jaar beschikbaar.

Ik vond het een goede manier om in korte tijd bij te leren over een specifiek onderwerp. Het webinar sloot aan op bestaande kennis, daarmee ook een bevestiging dat we in de organisatie op de goede weg zijn. Eye openers zaten er ook in, en handige lijstjes om als checklist te gebruiken. Wat ik nog mis is of en hoe een non-profit organisatie ook zonder budget social media effectief kan inzetten.

07-08-2018

Arianne

Ik vond de webinar zeer interessant en werd op een leuke duidelijke manier door Kim overgebracht.

07-08-2018

Edwin van Dee

Ik denk dat deze training voornamelijk interessant is voor mensen die nog niet zo actief bezig zijn met social media. Voor mijzelf hoorde ik niet veel nieuws, maar was het meer een bevestiging van wat ik al wist. De content-ideeën vond ik wel interessant en ik zou juist daar de volgende keer dieper op ingaan. De presentatie zelf werd op een leuke, onderhoudende manier gegeven en er was veel ruimte voor vragen en input.

06-07-2018

Michelle Vleugels

Het webinar Opvallen met content op social media geeft in een uur tijd precies die handvatten die je nodig hebt om nog effectievere en betere content te maken voor social media. Met een paar goede eye-openers, goede achtergrondinformatie om de juiste keuzes te maken en heel veel tips. Voor mij is dit webinar echt een aanrader en met de handige checklist ga je nog beter je best doen.

24-06-2018

Mariska Booda

Onderhoudende webinar met m.i. toch wel wat veel open deuren. Een en ander van opgestoken maar bleef wel erg basic. Vragen gesteld maar die werden genegeerd (?).

18-06-2018

Sjoerd Jaspers

Praktische tips gekregen voor het aanbieden van aansprekende content op social media. In 5 stappen aangeboden. Luchtig en praktisch opgezet.

15-06-2018

Suzanne

Eindelijk een webinar waar ik écht wat aan heb! Veel informatie, inspiratie en een goed stoppenplan (ja met een o) om mee aan de slag te gaan. Een aanrader.

11-06-2018

Milene van Arendonk

To the point training met praktische tips waar je direct mee aan de slag kan. In een uur kan je natuurlijk niet de diepte in maar een fijne reminder dat je ook in online uitingen moet blijven denken aan de basis.

11-06-2018

Inge

Het webinar werd leuk gepresenteerd. Dat zorgde ervoor dat ik mijn aandacht er goed bij kan houden. En de tips die je als kijker krijgt, zijn lekker praktisch. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan.

11-06-2018

Iris

Nuttig webinar. Aantal open deuren, aantal zeer nuttige tips!

08-06-2018

Loes

Ik vond de Webinar sterk en zeer goed toepasbaar. Veel nieuwe inzichten, die goed werden gepresenteerd.

08-06-2018

Askin Nebioglu

Ik vond de webinar erg duidelijk en overzichtelijk, duidelijke stappen aangegeven en erg leuk vormgegeven. Echter vond ik het soms te veel ingaan op het specificeren van de doelgroep etc. terwijl wij dat zelf bijvoorbeeld al doen er erg duidelijk hebben. Dan miste ik concrete handvaten welke content er dan echt geplaatst moet worden (qua kleur, opmaak, inhoud), waar je deze informatie vandaan haalt om echt iemand te laten stoppen met scrollen. Verder erg leuk en enthousiast verteld dus dat was super!

08-06-2018

Annemarijn

De definitie 'perfect' zorgde ervoor dat ik van tevoren dacht dat dit onmogelijk zou zijn, maar gaandeweg het webinar volgde vele goede tips om te integreren in je eigen kanalen. Het laat je weer met een frisse blik naar je huidige strategie kijken.

08-06-2018

Annelieke Haubrich


Via dit formulier schrijf je je in voor de webinar Opvallen op social media op 25-09-2018. De kosten hiervan bedragen € 65,00 excl. btw.

Via dit formulier registreer je je voor: Opvallen op social media. Na inschrijving sturen we je de opname direct toe. De kosten hiervan bedragen € 55,00 excl. btw.

Alle webinars

Hoe werkt een online cursus?