RSS-feed via Feedburner

0

Afgelopen zaterdag schreef ik over mijn overstap naar de Webfeed (RSS-feed) van FeedBurner. Die overstap is me heel goed bevallen. Aanvullend op de (prima) statistieken die Nedstat me biedt, heb ik nu ook inzicht in de populariteit van de verschillende artikelen, de RSS-readers die gebruikt worden (vooral FeedDemon en Bloglines zijn populair), de browsers die gebruikt worden (heeft Nedstat overigens ook) en – het leukste – het aantal Webfeed-abonnees van mijn weblog.

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.

Het is leuk om te zien dat ik een aantal andere weblogs heb geinspireerd om eveneens op FeedBurner over te stappen. Op zondag ging Punkey over, op dinsdag Fred’s Wiki Stuff, gisteren Brain Drain, eerder vandaag Adverto en nu ook Marketingfacts. Ben je eveneens geinteresseerd om FeedBurner voortaan voor je eigen feed in te zetten? Lees dan vooral het commentaar bij Marketingfacts. Nog een tip: de banner (officieel “headline animator”) is ook als e-mail signature en bij postings in bijvoorbeeld een bulletin board te gebruiken.

Mocht je het nieuwe adres van Frankwatching nog niet naar je reader hebben gesleept, hier nogmaals het verhuisbericht. Mijn nieuwe adres is vanaf deze week:

https://feeds.feedburner.com/Frankwatching.