Video, Reportages

Video PICNIC09: impressie van dag 2

0

PICNIC is het driedaagse innovatiefestival in Amsterdam, dat plaatsvond van 23 t/m 25 september 2009 op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Het event stond in het teken van nieuwe media, social networking en co-creation. #hekje was aanwezig om een video-impressie te maken van het festivaldeel van PICNIC 2009.

Na dag 1 was #hekje ook op dag 2 aanwezig. Deze dag had opnieuw een vol programma. We zien een interview met Mediamatic en we gaan mee met een demonstratie van Layar 2.0. Ikwin is nu een echte challenge geworden en #hekje daagt als tweede Cindy Vermeulen uit om te kijken wie de meeste Googlehits heeft. We eindigen met een korte samenvatting van enkele presentaties over Creative Commons.

[vimeo]http://vimeo.com/6839621[/vimeo]

Lees ook de andere artikelen over PICNIC 2009.