Video

Video Ronald van der Aart: “Bedrijven denken steeds meer na over transparantie”

0

Van der AartOp 17 september vond in Rotterdam de Emerce eDay 2009 plaats. Samen met ilse media TV kijken we terug op dit event. In deze achtste aflevering is Ronnie Overgoor in gesprek met Ronald van der Aart, oprichter van RepMen.

Van der Aart stopte recentelijk als director corporate communications UPC Nederland. Hij rochtte vervolgens RepMen op, een nieuw PR-bureau dat zich primair richt op online reputatiemanagement, maar ook op media relations en sponsoring.

De afgelopen tien jaar trad Van der Aart veelvuldig op als woordvoerder van UPC. Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor sponsoring en nauw betrokken bij de activiteiten van het UPC Webcare Team.

Deze Emerce eDay video is een productie van ilse media. Zie ook de andere artikelen over eDay.