Boek Strategische en operationele marketingplanning – Kernstof B

Strategische en operationele marketingplanning – Kernstof B

Gb. Rustenburg, T. de Gouw, A.W. de Geus
Noordhoff Uitgevers
2015
Nederlandstalig
€ 64,50
0
0
0
0

Sinds 2007 is dit boek uitgegroeid tot een standaardwerk op het gebied van marketingplanning, strategie en management. Kenmerkend is de integrale onderwijsmethodiek.

Waarom kiezen voor ‘Strategische en operationele marketingplanning – Kernstof-B’?
-standaardwerk op het gebied van marketingplanning;
-sluit naadloos aan op de NIMA-exameneisen;
-veel praktijkvoorbeelden en cases.

Dit boek sluit naadloos aan op de meest recente NIMA-exameneisen en is op basis van gebruikersonderzoek helemaal aangepast aan de wensen van hbo-docenten. Het boek koppelt onderwerpen uit het actuele marketingmanagement aan elkaar vanuit de optiek van de marketingmanager en productmanager. De vele praktische voorbeelden en cases, helpen de verbanden tussen de verschillende theoretische begrippen te verduidelijken. ‘Strategische en operationele marketingplanning – Kernstof-B’ is met name geschikt voor opleidingen als Commerciële Economie, Bedrijfskunde, MER, Small Business & Retail Management, International Business & Languages en NIMA.

In deze zesde editie is bijzondere aandacht besteed aan de structuur. Online marketing komt veel nadrukkelijker naar voren en het boek is meer lean and mean geworden, wat resulteert in vaak kortere hoofdstukken. Het blijft echter een stevig marketingstudieboek, met veel mogelijkheden voor marketingdocenten qua hoofdstukkeuze en het leggen van accenten.

Op www.kernstofB.noordhoff.nl is veel aanvullend materiaal te vinden voor studenten en docenten. Docenten kunnen voor het samenstellen van tentamens gebruikmaken van Toets-op-maat.Alle boeken