E-book Waarom iedereen luistert als je over seks praat (E-book)

Waarom iedereen luistert als je over seks praat (E-book)

K. Verbeek
Uitgeverij Thema
2014
Nederlandstalig
€ 12.99
0
0
0
0

Bent u een zelfstandige professional en vindt u het lastig om uzelf kort en krachtig te presenteren? Heeft u nog steeds de teksten voor uw website niet op orde? Houdt u er eigenlijk helemaal niet van om uzelf te verkopen? En wilt u wél graag met een glashelder verhaal nieuwe klanten aantrekken? Dan is dit hét boek voor u.

Dit boek helpt u met het schrijven van 10 overtuigende profielteksten waarmee u uzelf en uw bedrijf, dienst of product krachtig in de markt zet: teksten voor op uw website, social media, tijdens workshops, lezingen en netwerkbijeenkomsten.

Straks heeft u een breed pakket met alles wat u als professional nodig hebt, zoals uw pitch, visie, bedrijfsmotto’s, werkwijze, achtergrondverhaal, korte bio, blogs én uw visitekaartje. Zo presenteert u zich met gemak in een nieuwe setting, krijgt u een natuurlijke aantrekkingskracht en trekt u moeiteloos de juiste klanten.

Maak uzelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk!

“Was dit boek maar eerder verschenen! Het hielp mij ook om mezelf beter te profileren. Kiki Verbeek is een zeer heldere schrijfster, praktisch, geestig en gelukkig nergens belerend. Dit boek is een must-read voor elke ondernemende professional.” – Joep Schrijvers, auteur van ‘Hoe word ik een rat’Alle boeken