Campagne

ASN Bank en Selmore presenteren de bank die keuzes durft te maken

Selmore

In een nieuwe campagne laat ASN Bank zien dat zij een transparante bank is, die staat voor haar duurzame principes. En dat de bank “nee” zegt tegen beleggingen en financieringen die daar niet mee stroken. ASN Bank gaat hiermee terug naar de basis, namelijk de duurzame keuzes die de bank al sinds jaar en dag maakt. Mensenrechten en bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden wegen daarin net zo zwaar als de impact op klimaat en natuur. Wie het niet zo nauw neemt met de rechten van de mens, hoeft niet op krediet te rekenen.

Selmore creëerde samen met Ambassadors een nieuwe hoofdpersoon in het fabeldierenrijk: het Overheersbeestje. Een kleine alleenheerser die alle andere dieren in het bos zijn wil oplegt. Maar zelfs de grootste alleenheerser, heerst niet alleen. En ook het Overheersbeestje moet zo nu en dan bij een geldschieter aankloppen om zijn plannetjes te bekostigen. ASN Bank houdt de deur echter potdicht en haar principes fier overeind. Als je voor ASN Bank kiest, vertrouw je je geld toe aan een bank die uitsluitend handelt met respect voor mens, dier en natuur.

De merkfilm is onderdeel van een groter thema rondom transparantie en het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank. Financiële overwegingen kunnen bij ASN Bank nooit het duurzaamheidsbeleid overrulen. De keuzes en het beleid zijn openbaar. ASN Bank kiest alleen landen, bedrijven en projecten die bijdragen aan een duurzame toekomst. Klanten van ASN Bank kunnen er dus op vertrouwen dat ze werkelijk een positieve keuze voor duurzaamheid hebt gemaakt.

Commercial Overheersbeestje: https://vimeo.com/364724644

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Campagnes.

0
0
0
0