Bedrijven & Organisaties

AxiCom onderscheidt zich met gedurfde nieuwe visuele identiteit

AxiCom Benelux

AxiCom, het enige wereldwijde PR-bureau van WPP dat gespecialiseerd is in technologie, heeft een nieuwe merkidentiteit, visie en missie en website gelanceerd. Deze rebranding weerspiegelt de huidige positie van het wereldwijde PR-bureau voor technologiemerken en merken met een techverhaal in alle sectoren – van gezondheidszorg en energie tot financiële diensten en transport.

De verandering brengt de aantoonbare sterke punten van AxiCom in beeld – diepgaand technisch inzicht, een wereldwijd netwerk, een vooruitstrevende visie en een speelse bedrijfscultuur. De rebranding laat zien dat het bureau in het afgelopen jaar heeft geïnvesteerd en zijn aanbod van data en analytics, content en creatieve diensten heeft uitgebreid. AxiCom blijft vooruitkijken naar de toekomst van technologie en communicatie, of het nu gaat om AI, metaverse, quantum computing, gedecentraliseerde sociale netwerken of het gebruik van TikTok voor business-to-business communicatie.

Samen met zijn nieuwe merkidentiteit lanceert AxiCom nieuwe tools om communicatie-uitdagingen aan te gaan. In een wereld van ad-blockers, ad-skipping DVR’s, een gefragmenteerd medialandschap en afnemend consumentenvertrouwen is het juiste verhaal vertellen nog nooit zo belangrijk geweest. De nieuwe geheime wapens van het PR-bureau zijn:

De Axis. Een hulpmiddel voor het creëren van een communicatiestrategie die de doelgroep, het merk en de culturele en technologische sector waarin een bedrijf zich bevindt met elkaar verbindt.
AxiCom Cultuurmotor. Een gepersonaliseerde datafeed die merken helpt om hun positie in de markt te bepalen en om onderdeel te zijn van gesprekken die betrokkenheid stimuleren, affiniteit opbouwen en resultaten opleveren.
Centraal in dit nieuwe aanbod staan de analyse- en mediateams van AxiCom. Met een combinatie van wetenschap, expertise en een sterk netwerk van contacten bij mediabedrijven kunnen zij het verhaal van een merk op het juiste moment vertellen.

De rebranding is het resultaat van een samenwerking tussen alle kantoren van het bureau, zowel in Europa als in de Verenigde Staten.

Matt Lackie, AxiCom Global CEO: “Bij technologie gaat vooruitgang altijd in stapjes of met enorme sprongen. Met onze nieuwe merkidentiteit creëren we ons eigen doorbraakmoment: we bundelen onze krachten achter een nieuwe visie om onze klanten nog meer uitzonderlijke diensten aan te bieden. We zijn er trots op dat we klanten helpen opvallen. Onze nieuwe huisstijl en visie zijn ontworpen om de huidige gang van zaken in de industrie uit te dagen door gebruik te maken van onze technologische expertise, een lokale aanpak en ondernemingsgeest.”

François Gobillot, Country Manager, Benelux en Frankrijk: “Nederland is een innovatiehub in Europa en de thuisbasis van een snelgroeiende tech-scene. Door het merk AxiCom te ontwikkelen, kunnen we de energie van de regio beter benutten. Sinds de oprichting in 1994 is AxiCom een plek waar mensen komen om te leren, te groeien en te innoveren. Deze reputatie van innovatie wekt vertrouwen bij onze klanten in alle soorten en maten, inspireert werknemers en zorgt ervoor dat partners ons vertrouwen.”

Ga voor meer informatie naar www.axicom.com en bekijk onze nieuwe merkvideo.

Over AxiCom
AxiCom, opgericht in 1994, is het wereldwijde PR-bureau voor technologische merken en merken met een technisch verhaal. Het combineert diepgaande technische expertise met data en creativiteit om de positie van een merk in het bedrijfsleven en de cultuur te versterken. AxiCom maakt deel uit van BCW Group en is het enige gespecialiseerde technologie PR-bureau binnen de WPP Group (NYSE: WPP).

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Communicatie.

0
0
0
0