Bedrijven & Organisaties

Black Magic Marker treedt toe tot de WeAreBrain Agency Group 

WeAreBrain Agency Group

Met veel plezier laten wij weten dat Black Magic Marker toetreedt tot de WeAreBrain Agency Group. Het bekroonde Nederlandse bureau zal zich met name bezig gaan houden met het ontwikkelen van campagnes, dit als aanvulling op het reeds bestaande merkpositionering, content en social media aanbod van WeAreBrain’s brand en contentbureau Grover.

Annick Benerink, oprichter en eigenaar, treedt als adviseur aan bij de WeAreBrain groep en blijft daarnaast betrokken bij het Black Magic Marker label.
“Ik heb er ontzettend veel zin in. Onze manier van werken sluit goed op elkaar aan en ik ben ervan overtuigd dat we samen impact kunnen maken.” aldus Benerink.

Elvire Jaspers, CEO en mede-oprichter van de WeAreBrain Agency Group zegt: “We zijn ontzettend blij dat een bureau als Black Magic Marker zich aansluit bij onze groep. Hun gewonnen awards en erkenning in de branche spreken voor zich. Onze kernwaarden sluiten naadloos op elkaar aan, iets wat bij een dergelijke samenwerking van onschatbare waarde is. We kijken uit naar toekomstige projecten en de magic die we samen gaan creëren”.

Over Black Magic Marker
Black Magic Marker, opgericht in 2006, houdt zich bezig met campagnes en merkactivaties, zowel online als offline.

Het bureau heeft in de loop der jaren campagnes en activaties bedacht en geproduceerd voor merken als Tikkie, Netflix, Calvin Klein, ABN AMRO, Van Gogh Museum, HEMA en het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Met hun onderscheidende en creatieve visie, heeft het Black Magic Marker team talloze prijzen en awards gewonnen, waaronder 2 Webby’s, 5 Lovies en een SAN Accent.

Over WeAreBrain
WeAreBrain is een award-winning full-service digital en IT advies- en implementatiebureau. Samen met dochterondernemingen Solving, Grover, Braveye en Black Magic Marker vormt het de WeAreBrain Digital Agency Group. De WeAreBrain Digital Agency Group werkt voor en met Internationale organisaties, bureaus, start-ups en scale-ups in Europa, de Verenigde Staten en Afrika. Leading in Product Design, E-commerce, SaaS, digitale innovatie en transformatie, wordt de groep al jaren geprezen binnen de branche, wat terug is te zien in awards en erkenning van oa FD Gazellen, Spin Awards, Emerce 100 en de Dutch Interactive Awards.

Opgericht in 2014, bestaat het team momenteel uit meer dan 70 creatieven en ondernemers, gevestigd in Amsterdam, Kiev, Marseille, Lausanne en Kaapstad.

WeAreBrain’s CEO en mede-oprichter Elvire Jaspers heeft een plek weten te bemachtigen in de Top 10 Vrouwelijke Tech Founders in Nederland (2022), is vertegenwoordigd in The Next Women 100 (2019-2022), en was een RightBrains Awards runner-up in 2022.

Contact
Elvire Jaspers
CEO/Partner WeAreBrain
elvire@wearebrain.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0