Bedrijven & Organisaties

BoekenVoordeel kiest Vortex Agency voor TikTok & Vertigo 6 voor PR

BoekenVoordeel

BoekenVoordeel, een Nederlandse winkelketen voor boeken, films, bordspellen, DIY & Hobby artikelen en nog veel meer, heeft Vortex Agency en Vertigo 6 gekozen als bureaus voor TikTok-campagnes en PR. Met ingang van 1 december verzorgt Vortex Agency, het TikTok label van Vertigo 6 de TikTok-content en -strategie voor de retailer.

De bureaus zijn gekozen vanwege de kennis en het netwerk in de boeken-, entertainment- en speelgoedbranche. Eric Hendriks, interim marketingmanager bij BoekenVoordeel, is blij met de samenwerking: “Dit is de derde klant waar ik TikTok onderdeel maak van de communicatiestrategie. Ik zie voor een retailer als BoekenVoordeel een match met de jongere groep consumenten die nu volop bezig zijn met Booktok en DIY. Wij hebben ook voor deze jonge doelgroep genoeg interessante artikelen, we moeten het dan wel met ze delen. We denken dat we dat met de kennis en expertise van Vertigo 6 en Vortex Agency te kunnen bereiken. We starten nu met Vortex op het gebied van TikTok en volgend jaar zal Vertigo 6 het PR stuk invullen. Vertigo 6 heeft veel kennis van ons brede assortiment en heeft bewezen dat zij dé partij zijn om mee te werken!”

Bart Kampschreur, directeur bij Vortex Agency, kijkt uit naar de samenwerking: “Vaak wordt jongeren verweten dat ze te weinig aandacht hebben om te lezen, maar eigenlijk zijn ze gewoon heel zuinig op hun tijd. Wij gaan ons op TikTok inzetten om boeken op vermakelijke en toegankelijke wijze aan ze te presenteren. Bijna overal is wel een BoekenVoordeel-winkel, dus de kijkers kunnen gelijk op pad om voordelig een boek te halen dat aansluit bij hun interesses.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Communicatie.

0
0
0
0