Campagnes & Cases

Cheil Benelux ontwikkelt Immersive 360°experience voor Coulisse

Coulisse

Na een korte oriëntatiefase heeft Coulisse gekozen voor een samenwerking met Cheil Benelux. Als eerste wapenfeit ontwikkelde Cheil een immersive experience op de R+T beurs afgelopen week in Stuttgart. Door middel van een 360°experience ervaren bezoekers wat de wereld van smart Motionblinds te bieden heeft.

Coulisse is met het merk Motionblinds wereldwijd marktleider op het gebied van slimme raamdecoratie. Dit lieten zij afgelopen week zien tijdens ’s werelds grootste vakbeurs R+T in Stuttgard Duitsland. Met de experience kan de markt op spectaculaire wijze ervaren wat voor smart home oplossingen Motionblinds te bieden heeft en komen de USP’s als Convenience, Connectivity, Energy Efficiency en Safety op een tastbare manier tot leven.

Catharina Idema, creative director Coulisse: “De R+T beurs is voor ons een van de belangrijkste vakbeursen waar wij onze smart Motionblinds presenteren. We waren op zoek naar een partner die ons kon helpen met de bezoekers te laten ervaren wat ons product echt te bieden heeft. Wat we niet wilden, was de zoveelste product demonstratie film. We wilden juist dat de bezoekers echt overdonderd werden. De 360°experience die Cheil heeft geleverd deed precies dat; we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen.”

Tim van de Sijde, managing director Cheil Benelux: “Dit zijn de projecten waar we echt even onze tanden in mochten zetten, mede omdat zo’n 360°productie weer om hele nieuwe capabilities vraagt, en we onze brede tech- en retailkennis mochten inzetten. Coulisse doet het anders. Een echte challenger dus. Daarom past Coulisse perfect bij Cheil en zijn we ook nog eens erg trots dat we dit hele project in-house hebben kunnen produceren!”

Case video: https://youtu.be/QcOFziT1Wi0

Credits
Klant: Coulisse
Verantwoordelijk bij klant: Catharina Idema
Bureau: Cheil Benelux
Creatie: Bart Breugem, Lamine Ndiaye, Ton van Jole
Account: Judith Langeslag
Retail experience: Richard Roest
Sound design: Amp.Amsterdam

Meer informatie: www.cheil.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0