Campagnes & Cases

Daelmans Stroopwafels draait internationale campagne met ACE bureaus Blauw Gras en IM Lounge.

ACE

Daelmans Stroopwafels timmert hard aan de weg om het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten te veroveren met hun heerlijke stroopwafels. De merkcampagne ging vorig jaar van start na de gewonnen pitch van social bureau Blauw Gras en mediabureau IM Lounge. Deze wordt in een jaarcampagne voortgezet, waarbij is gekozen voor een slimme media-aanpak om de merkbekendheid in deze competitieve markten te verhogen.

“IM Lounge heeft op basis van de juiste data gedreven inzichten een effectieve mediastrategie opgezet, gericht op een selectie aan steden, waarbij factoren als doelgroepgrootte, fysieke retail beschikbaarheid en branche indexen zijn meegenomen. We zijn ervan overtuigd dat deze strategie zal leiden tot een verhoogde top of mind awareness voor Daelmans Stroopwafels,” aldus Rianne van de Ven, Marketing Manager van Daelmans Group.

“We zijn enthousiast dat we de goede samenwerking een vervolg mogen geven, met een mediastrategie die het oer-Hollandse product internationaal op de kaart gaat zetten”, zegt Rutger Schouten, Media Director van IM Lounge. “De campagne is opgezet in nauwe samenwerking tussen Daelmans, Blauw Gras en IM Lounge, waarbij we merk, creatie en media optimaal op elkaar hebben afgestemd.”
Over Daelmans Stroopwafels
Al sinds 1904 genieten mensen van hun stroopwafels. In Vlijmen (nabij ’s-Hertogenbosch) startte Hermanus Daelmans zijn lokale bakkersbedrijf. Deze eenmanszaak is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern, internationaal en zelfstandig familiebedrijf. Maar nog altijd even smaakmakend als toen. Jaarlijks worden er over de gehele wereld voor meer dan één miljard genietmomenten gezorgd.
Over ACE|IM Lounge
IM Lounge is media performance agency, onderdeel van een modern netwerk van agencies op het snijvlak van tech & culture. Het mediabureau maakt waardevolle verbindingen tussen merk en cultuur, gevoed door onderzoek, paid media en data gedreven inzichten. Met een team van specialisten accelereren we organisaties die toepasbare data omarmen voor strategische groei. Verpact, KWF, Daelmans Stroopwafels en Signify behoren tot het portfolio. Kijk voor meer informatie op imlounge.nl

Over ACE|Blauw Gras
Blauw Gras is een social first agency, onderdeel van ACE. Het bureau laat merken groeien met de kracht van social en transformeert een merk op social tot een social brand. Het bureau gelooft in de grassroots aanpak: creativiteit voor en door de community. Merken die tot het portfolio behoren zijn Samsung, McDonald’s en Videoland. Meer informatie: www.blauw-gras.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0