Campagne

De Baak roept werkend Nederland op om de leiding te nemen

Born05

De Baak lanceert vandaag haar nieuwe merkcampagne: ‘Neem de leiding’, die is ontwikkeld door Born05. Het succes van organisaties wordt grotendeels bepaald door de manier waarop mensen samenwerken en persoonlijk leiderschap is hierbij cruciaal. De Baak is al meer dan 70 jaar het enige instituut in Nederland dat gespecialiseerd is in persoonlijke ontwikkeling in leiderschap.

Neem de leiding
In de nieuwe merkcampagne draagt de Baak uit dat als je sterker wil staan in je werk, je leiderschapskwaliteiten wil verbeteren of je impact wil vergroten, dat je bij jezelf moet beginnen. De nieuwe pay-off luidt dan ook: ‘Neem de leiding’. Want alles draait om jou. Jij leidt. In je werk, maar ook in dit proces. Jij moet de leiding nemen over jezelf om situaties te creëren waarin jij en de mensen om je heen beter kunnen samenwerken.

Op 11 november werd de campagne gelanceerd met een tv-commercial, vier verschillende online cutdowns, een radiocommercial en een printadvertentielijn. De commercials zijn gemaakt in samenwerking met Since88 en regisseur Florence Bouvy.

 

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Campagnes.

0
0
0
0