Bedrijfsnieuws

Driven, iChoosr en VvCP nieuwe klanten voor Bureau Loos

Bureau Loos

Bureau Loos, het creatieve bureau zonder poespas, voegde onlangs een aantal nieuwe klanten aan haar portfolio toe. Driven, het nieuwe merk van de Louwman Group gericht op flexibele mobiliteitsoplossingen, kreeg een aangescherpte positionering en frisse corporate identity. Bureau Loos ontwikkelde ook de introductiecampagne.

Antoinette Benning, Directeur Driven: “We kozen voor Bureau Loos vanwege hun directe aanpak. Ze schakelen snel, zijn creatief en hebben kennis van zaken. We zien hen echt als partner voor onze branding.”

Ook de Vereniging van Collaborative Professionals vond de weg naar Bureau Loos. Deze beroepsvereniging van familie- en erfrechtadvocaten wil haar unieke methode beter op de kaart zetten. In nauwe samenwerking met de vereniging scherpte Bureau Loos de positionering aan, op basis waarvan er een frisse nieuwe brand identity werd ontwikkeld. De gloednieuwe campagne en nieuwe website worden begin volgend jaar uitgerold.

iChoosr is een onafhankelijke organisator van groepsaankopen en, onder andere, de partij achter de collectieve aankoop Energie van Vereniging Eigen Huis. iChoosr organiseert in Nederland en België ook groepsaankopen onder het eigen merk. Voor de groepsaankopen Energie en Zonnepanelen, ontwikkelde Bureau Loos de campagnes. “We werken vanuit Amsterdam en Antwerpen met Bureau Loos aan de campagnes en geven deze écht samen invulling. Zo vult het creatieve bureau onze marketingafdeling naadloos aan,” vertelt Matthijs van Waveren, Marketing Manager.

Het begint met de positionering
Of ze blij zijn met deze nieuwe klanten? “Jazeker! We focussen ons op díe opdrachten waarbij we vanaf de positionering betrokken zijn. Van daaruit kunnen we de meeste toegevoegde waarde bieden voor merken. Deze nieuwe klanten en hun opdrachten passen daar uitstekend bij”, aldus Kees Albers, creative director en founder. “Bureau Loos ontwikkelt zich snel, we werken met meerdere mensen voor verschillende toffe klanten. We groeien als bureau, terwijl we vasthouden aan onze eigen positionering en bijbehorende ‘loos is more’ aanpak,” voegt Josien de Bruin (de andere creative director en founder) toe.

Over Bureau Loos
Bureau Loos is een creatief bureau zonder gedoe: geen vast kantoor, accountmanagerloos en leasewagenloos, onder andere. Er is geen board of directors, je zit gewoon direct met de creatieven om tafel. Dat helpt te focussen op de kern. Of je nu een sterk merk, een killer positionering, een topcampagne, of effectieve communicatie nodig hebt, Bureau Loos biedt toegevoegde waarde voor je merk.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Digital business.

0
0
0
0