Bedrijfsnieuws

Dynamicweb en TCOG zetten de finale stap richting Unified Commerce voor retailers in de BeNeLux

Dynamicweb

TCOG, een Microsoft Golden ERP en LS Retail partner actief in de Benelux, en Dynamicweb, software leverancier van All-in-One E-commerce oplossingen, gaan een strategisch partnerschap aan om de Nederlandse en Belgische markten gezamenlijk te voorzien van Unified Commerce oplossingen.

De samenwerking tussen TCOG en Dynamicweb maakt het mogelijk om volledige Unified Commerce oplossingen aan te bieden. TCOG is een Microsoft Golden ERP partner, en zodus een professionele implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV). Net zoals Dynamicweb is TCOG ook een officiële partner van LS Retail.

Unified Commerce houdt in dat er niet meer wordt gewerkt vanuit meerdere oplossingen. In plaats daarvan staat één platform centraal, wat erg belangrijk is om een complete en constante klantervaring te kunnen creeëren. Voor veel bedrijven is dit nog steeds een probleem, veelal door een slechte integratie tussen systemen.

Met Unified Commerce zorgen TCOG en Dynamicweb ervoor dat alle kanalen worden samengevoegd wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat iedereen op het juiste moment van de juiste informatie voorzien wordt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central + LS Retail + Dynamicweb = Unified Commerce

Met het partnership tussen TCOG en Dynamicweb zetten we de finale stap richting Unified Commerce voor de Retailer in de BeNeLux.

Quote TCOG: De combinatie LS Retail (ERP), Dynamicweb (CMS, webshop, automated marketing en PIM) bieden we vanaf heden het perfect geïntegreerde Unified Commerce platform voor onze Retail klanten. Hierdoor kunnen we out of the box gebruik maken van o.a. volgende functionaliteiten: click en collect, loyaltypunten, gepersonaliseerde content en gebruik maken van verrijkte data in het PIM systeem. – Jimmy Depaepe, CXO & Managing Director TCOG België

Quote Dynamicweb: Met TCOG als implementatie partner groeien we verder in de BeNeLux. TCOG is al jaren een Diamond partner voor LS Retail, en dit sluit perfect aan bij onze relatie met LS Retail. Inmiddels werken we al samen aan de eerste implementatie bij een internationale klant in Belgie. Bij deze klant hebben we te maken met de combinatie van LS Retail en Microsoft Navision en wil de klant haar huidige ecommerce oplossing replatformen naar Dynamicweb om mee te kunnen in de nieuwe ecommerce ontwikkelingen. – Harry van Rossum, Country Manager Benelux Dynamicweb

Over TCOG
TCOG bestaat uit een team van professionals met een passie voor automatisering met kantoren in België en Nederland. Dankzij hun kennis van zaken en no-nonsense aanpak, maken zij de juiste analyse en kunnen zij de meest geschikte oplossingen aanbevelen. Goede communicatie met de klant staat daarbij centraal.

Over Dynamicweb
Dynamicweb ontwikkelt producten voor bedrijven die hun online business willen optimaliseren. Dynamicweb biedt een all-in-one platform als SaaS oplossing inclusief Content Management, E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM).

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over E-commerce.

0
0
0
0