Campagne

GoodDay ontwikkelt creatieve campagne voor circulaire technologie CuRe

GoodDay

GoodDay heeft voor de circulaire start-up CuRe de positionering verzorgd. Ook ontwikkelde het strategisch creatief bureau een onderscheidend merkverhaal en een campagne concept. De baanbrekende CuRe-technologie maakt het voortaan mogelijk om energiezuinig alle polyester afval te recyclen in een volledig circulaire keten en zo een bijdrage te leveren aan het verminderen van de wereldwijde plastic afvalberg.

CuRe Finalist Rabo Duurzame Innovatieprijs
‘GoodDay heeft ons geholpen om onze high-tech technologie op een aansprekende en begrijpelijke manier te vertellen aan het grote publiek, zegt Josse Kunst, Director Chemical Recycling van CuRe. ‘We zijn erg blij met onze samenwerking, het is een prachtig verhaal geworden’. De start-up heeft zich op vrijdag 6 september jl. met een overtuigende pitch genomineerd voor de Rabo Duurzame innovatieprijs 2019. Hiermee maakt CuRe kans op begeleiding, coaching en een geldbedrag vanuit de Rabobank. De prijswinnaars worden eind september bekend gemaakt tijdens het Springtij evenement.

Virgin Polyester. Used polyester. End. CuRe. Repeat
Polyester is een van de meest gebruikte plastics en momenteel wordt 91 procent nog niet gerecycled De CuRe polyester rejuvenation technology heeft als ambitie om elk type gebruikt polyester te verwerken tot transparante polyester pellets met dezelfde eigenschappen als nieuw polyester. Zo wordt een gebruikte gekleurde PET- fles weer verwerkt tot een nieuwe PET-fles en een oud matras weer tot een nieuw matras. CuRe is een initiatief van Cumapol, DSM-Niaga, DuFor en Morssinkhof in nauwe samenwerking met NHL Stenden Hogeschool. De pilot fabriek wordt eind 2019 geopend in Emmen.

Over GoodDay
GoodDay, het strategisch creatief bureau van Ingrid Mesman en Dianne Potters, helpt merken meer waarde toe te voegen aan hun rol in de wereld. En zo positieve impact te maken op mensen, maatschappij en de aarde. GoodDay doet dat met onderscheidende merkverhalen, creatieve concepten en effectieve activatie en PR-campagnes.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0