Campagnes & Cases

GUM® kiest Vortex Agency als nieuw social bureau

Vortex Agency - Part of Happy Horizon

GUM, een toonaangevend merk in mondverzorging, heeft Vortex Agency, onderdeel van Happy Horizon, gekozen als hun nieuwe social media bureau. De samenwerking heeft als doel het bewustzijn rondom mondverzorging te vergroten en tand- en tandvleesproblemen te verminderen, problemen die vaak eenvoudig te voorkomen zijn.

Mondgezondheid blijft achter, vooral onder jongeren. Veel mensen weten niet genoeg over mondverzorging, wat leidt tot onnodige tand- en tandvleesproblemen. GUM wil hier verandering in brengen door mondverzorging uit de klinische hoek te halen en het te positioneren als een essentieel onderdeel van een gezonde lifestyle. Vortex Agency ondersteunt GUM hierbij door content te maken en te verspreiden via TikTok, Instagram en YouTube.

Maxie Hinfelaar, Digital Marketing Manager GUM, zegt: “Veel Nederlanders beseffen niet hoeveel invloed mondgezondheid heeft op het hele lichaam. Door toegankelijke social content te creëren, willen we het bewustzijn rondom dit onderwerp vergroten. In Vortex Agency hebben we de ideale partner gevonden om deze missie samen te realiseren. Door onze samenwerking binnen de Benelux staan we nu echt op de kaart bij het global marketing team. Andere Europese landen vragen ons zelfs om advies over TikTok-strategieën. Dit onderstreept de impact en het succes van onze aanpak.”

Bart Kampschreur, oprichter van Vortex Agency, deelt zijn enthousiasme over dit project: “Het is geweldig om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Je moet echt even omdenken over hoe je mondverzorging interessant maakt voor een jonge doelgroep. We zijn blij met het vertrouwen dat we krijgen vanuit GUM én mijn tandarts was deze week aangenaam verrast door de gezondheid van mijn tandvlees.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0