Bedrijven & Organisaties

Happy Horizon start strategische samenwerking met Neurons voor het integreren van eyetracking AI-technologie en behavioural science in creatieve projecten

Happy Horizon

Creative digital agency Happy Horizon kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met Neurons, een toonaangevend eyetracking AI en predictive platform. Voor Happy Horizon is dit een belangrijke volgende stap in haar missie om geavanceerde wetenschap en slimme technologie te integreren in creatieve marketingstrategieën voor haar opdrachtgevers.

“Door onze krachten te bundelen met Neurons, versterken we ons vermogen om diepgaande, datagestuurde inzichten in consumentengedrag te verkrijgen,” zegt Heidi Anthonis, CIO van Happy Horizon. “Dit partnerschap stelt ons in staat om creatieve oplossingen te bieden die nauwkeuriger en effectiever zijn. Een mooi voorbeeld hiervan het pre-testen van campagnemateriaal voor grote campagnes. We verhogen hiermee de kans op succes voor onze opdrachtgevers.”

Neurons staat bekend om haar real-life toepassingen van eye-trackingtechnologie en AI, waarmee ze bedrijven helpen creatieve en strategische beslissingen te nemen door beter te begrijpen hoe consumenten omgaan met producten en media. Door de technologie van Neurons te combineren met de creatieve en strategische expertise van Happy Horizon, kan het bureau nu een nog rijkere, op data gebaseerde creatieve ervaring bieden aan haar klanten.

Verfijnen van marketingcampagnes
De samenwerking richt zich op het verfijnen van marketingcampagnes, het verbeteren van gebruikerservaringen en het optimaliseren van digitale content. Dit alles met het doel om de betrokkenheid en conversies voor klanten van Happy Horizon te verhogen. “Onze focus ligt op het ondersteunen van ons creatieve werk met solide wetenschappelijke data en de nieuwste technologische innovaties. Onze keuze is op Neurons gevallen omdat zij continu haar database blijft vullen met echte onderzoeksdata. Andere aanbieders hebben achter hun tooling geen datasets die op reallife en actuele eyetracking zijn gebaseerd. Dat we kunnen werken met échte consumentendata, aangevuld met AI-voorspellingen, maakt dat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn,” voegt Heidi toe.

Voor meer informatie over deze samenwerking en de diensten van Happy Horizon, kunt u contact opnemen met ons via info@happyhorizon.com of bezoek onze website op www.happyhorizon.com.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0