Bedrijfsnieuws

Lead Today wint FD Gazellen Award 2019

Lead Today

Lead Today wint dit jaar een FD Gazellen Award en staat op de FD Gazellen lijst (regio West). Hiermee mogen zij zich tot de 770 snelst groeiende bedrijven binnen Nederland rekenen. Dit Rotterdamse bureau voor B2B bedrijfsgroei voegt de daad bij het woord en doet precies waar ze goed in is: versnelde bedrijfsgroei realiseren.

Een Eer
Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een eer om door het FD erkend te worden als snel groeiend bedrijf. “Als organisatie die bedrijfsgroei in haar DNA heeft zitten, is het voor Lead Today natuurlijk een extra mooie en relevante prijs om in ontvangst te mogen nemen. Graag bedanken we onze (ex) collega’s, klanten en leveranciers die hebben bijgedragen aan deze mooie groei” aldus Robert de Boer, oprichter van Lead Today.

Over Lead Today
Lead Today is een consultancybureau gericht op bedrijfsgroei in de B2B sector. Door middel van marketing- en salesoptimalisatie zorgen ze ervoor dat bedrijven hun groeipotentie volop kunnen benutten en grip krijgen op bedrijfsgroei. Niet alleen leveren ze een op maat gemaakte groeistrategie, ook ondersteunen ze de klant in de uitvoering hiervan.

Lead Today heeft sinds 2010 een grote transformatie doorgemaakt. Wat begon als een online marketingbureau is uitgegroeid tot een bureau dat de groeiambities van hun klanten waarmaakt. Door de ervaring die Lead Today heeft opgedaan met marketing- en salesoptimalisatie, werd al snel duidelijk dat dit een effectieve manier is om daadwerkelijk in een groeiversnelling te komen als bedrijf. Door de jaren heen is het bureau uitgegroeid tot een specialist in bedrijfsgroei waarbij vele klanten hun groeiambities hebben kunnen overstijgen. Het ontvangen van een FD Gazellen Award is dan ook een groot compliment en laat de effectiviteit zien van de Lead Today groeimethode.

FD Gazellen 2019
Sinds 2018 wordt niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en het aantal FTE meegerekend om een gebalanceerd en compleet beeld te schetsen. Wel wordt omzetgroei als belangrijkste factor gezien en weegt deze voor 50% mee. De overige twee factoren tellen ieder voor 25% mee. Op 14 november is de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor regio West. Deelnemers uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland mogen op deze dag hun prijs in ontvangst nemen en krijgen te horen op welke plek ze zijn geëindigd.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Online marketing of Sales.

0
0
0
0