Bedrijfsnieuws

Nieuw partnerschap tussen 4net Interactive en Dynamicweb

Dynamicweb

4net Interactive en Dynamicweb gaan strategisch partnerschap aan om de Nederlandse markt te revolutioneren en waarde toe te voegen voor de klant.

Partnership 4net Interactive & Dynamicweb
Met meer dan 15 jaar ervaring als succesvolle full-service digital en drie vestigingen verspreid over Nederland, heeft 4net Interactive bewezen een uitstekende partner te zijn op het gebied van digitale oplossingen. Het team van 70 digitale experts van 4net bedient een breed scala aan klanten en streeft naar langdurige relaties waarbij kwaliteit voorop staat.

Mede door de ervaring met NET technologie, succesvolle web en webshop development en de filosofie die streeft naar langdurige relaties en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen, gelooft Dynamicweb dat 4net perfect aansluit op de visie van Dynamicweb voor de toekomst. Dynamicweb ziet de toekomst rooskleurig en veelbelovend in met 4net als nieuwste solution partner in de Benelux.

Met dit nieuwe partnerschap streven 4net en Dynamicweb er gezamenlijk naar om bedrijven te helpen en hun online business te laten groeien door middel van het Dynamicweb All-in-One business platform – de strategie, het design en uiteindelijk de ontwikkeling – in verschillende markten en industrieën waarbij een persoonlijke en revelante winkelervaring voorop staat.

Over 4net
4net Interactive is een full-service digital agency, opgericht in 2002 met 3 vestigingen in Nederland. Met een agile aanpak passen zij de nieuwste technologieën toe met als hoofddoel toegevoegde waarde te bieden voor de klant. Met een team van 70 experts levert 4net dagelijks digitale oplossingen op het gebied van strategie, techniek, content en managed service.

Over Dynamicweb
Dynamicweb is een Deens Software as a Service (SaaS) bedrijf, opgericht in 1999 en biedt een unieke All-in-One oplossing – het enige platform dat CMS, PIM, E-commerce en Marketing combineert met turnkey integraties voor de hele Microsoft Dynamics ERP familie. Ons platform optimaliseert uw digitale business en inkomsten.

Dynamicweb is momenteel vertegenwoordigd in 13 landen via meer dan 200 gecertificeerde partners, 4000 klanten en 12000 websites.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0