Productnieuws

Quest lanceert Pubquiz voor thuis

Quest

Welke stad ligt noordelijker, Oslo of Stockholm? En waar heb je last van als je aan somnambulisme lijdt? Dit zijn vragen die je zeker kan verwachten in de Quest Pubquiz voor thuis. Na het succesvolle Bier, Worst & Wetenschap evenement eind vorig jaar, lanceert het tijdschrift Quest nu een pubquiz voor thuis. Tachtig vragen en een uitbreidingspakket geven de spelers en de quizmaster genoeg munitie voor een geslaagde spelletjesavond, thuis met familie of online met de voetbalclub. Ook organiseert Quest vanaf 2 april, elke donderdag om 20.30 uur een pubquiz die live te volgen is via Instagram en na afloop terug te kijken is op Facebook.

Meestal beantwoordt Quest vragen van lezers. Maar nu draait het tijdschrift de rollen om. Na het succesvolle Bier, Worst & Wetenschap-evenement (met 165 teams van 4 man de grootste pubquiz van Nederland) in 2019, presenteert het populair wetenschappelijke magazine deze week de Quest Pubquiz voor thuis. Die zit vol met lekker lastige vragen. Welke stad ligt noordelijker: Oslo of Stockholm? En waar heb je last van als je aan somnambulisme lijdt?

Met de tachtig vragen van de Quest Pubquiz kunnen spelers en quizmaster zich een avond uitleven. Het spel is gemaakt voor vijf teams, maar bij meer animo zijn extra scoreformulieren gratis te downloaden via de website. Dat maakt deze pubquiz ook uitstekend speelbaar via Skype, Teams of Zoom. Zo kunnen vriendenclubs, familieleden of voetbalteams ook in tijden van social distancing bepalen wie de slimste is.

Quest quizt ook live
Om extra in de stemming te komen organiseert Quest vanaf 2 april elke donderdag om 20.30 uur een live pubquiz op Instagram, die vervolgens om 21.00 uur op Facebook terug te kijken is. Liefhebbers kunnen terecht op onze facebook en instagram.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen.

0
0
0
0