Bedrijven & Organisaties

RecruitMens, innovatief en mensgericht in recruitment, nu ook in Eindhoven!

Maarten van Steenbergen

RecruitMens, een recruitmentorganisatie met een sterke focus op de combinatie recruitmentmarketing en ouderwets speurwerk, is per 1 maart 2024 ook gevestigd in Eindhoven. RecruitMens werkt al vanuit een kantoor in Veenendaal en wil met deze volgende stap nauwer en persoonlijk samenwerken met de huidige en nieuwe relaties in Noord-Brabant. Of zoals RecruitMens het graag verwoord: Samen Werven!

 

Bij RecruitMens draait alles om de menselijke factor. Dit blijkt niet alleen uit de bedrijfsnaam, maar ook uit de kern van hun werkzaamheden. In een tijd waarin de arbeidsmarkt zeer concurrerend is, blijven zij zich onderscheiden door laagdrempelig en echt contact te bieden aan zowel opdrachtgevers als kandidaten. Of het nu gaat om een kleine start-up of een middelgroot bedrijf, iedereen wordt met open armen ontvangen.

Hun aanpak is gericht op het optimaal onder de aandacht brengen van organisaties bij werkzoekenden en verborgen talenten. Zij geloven in het vertellen van jouw verhaal en het communiceren van jouw drijfveren, om zo de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer.

Of je nu behoefte hebt aan interim recruitment vanuit je organisatie of snelle werving & selectie: de huidige arbeidsmarkt vraagt om een strategisch plan van aanpak. Toch kennen deze twee klantwensen wel degelijk verschil.

Op zoek naar die ene onvindbare professional die naadloos aansluit op de organisatie en het functieprofiel? Interim recruitment en recruitment marketing zijn dan een absolute must. De nadruk ligt duidelijk op de werkgeversidentiteit en naamsbekendheid van jouw organisatie in de arbeidsmarkt. Is de openstaande functie minder uniek en snelheid vereist? Dan hanteert RecruitMens een werving & selectie-traject zonder al te veel poespas. De nadruk ligt nu minder op de werkgever en meer op de vacature. Hun kracht ligt bij het totaalpakket. Van strategie tot campagneontwikkeling én uitvoering. Jouw werkgeversidentiteit vertelt het juiste verhaal aan de doelgroep. Zoeken, aanspreken én vasthouden. Dat is kortgezegd wat RecruitMens doet.

Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt.

Maarten van Steenbergen: “Met ons nieuwe kantoor in Eindhoven streven we ernaar om nog meer waarde toe te voegen aan onze opdrachtgevers door hen te helpen bij het vinden van het beste talent en het versterken van hun positie op de arbeidsmarkt.”

Voor meer informatie: www.recruit-mens.nl of contact Maarten op 06-24855790/ maarten@recruit-mens.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0